Ankara Emniyet Müdürlüğü, yarın organize edilecek koşu etkinliği sebebiyle kentteki bazı yolların ihtiyaç olması halinde araç trafiğine kapatılabileceğini duyurdu.
Ankara Emniyet Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Run’n Roll Spor Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin organizesinde 15 Ekim 2023 tarihinde düzenlenecek “Bilkent Yol Koşusu” etkinliği ile ilgili olarak; 15 Ekim 2023 Pazar günü saat 10.00’dan itibaren ihtiyaç olması halinde; Bilkent Bulvarı; Bilkent Bulvarı Kavşağı ile İhsan Doğramacı Bulvarı (Bilkent’e gidiş istikameti sağ iki şerit), 1597. Cadde; İhsan Doğramacı Cadde Kavşağı, 1597. Cadde üzeri Doğramacı Ali Paşa Camii ile RTÜK önüne kadar (çift yönlü), Şehit Jandarma Astğm. Mustafa Tayyar Can Caddesi; Bilkent Bulvarı 2 kavşağı ile Bilkent Bulvarı Kavşağı arası (şehir merkezi istikameti),Bilkent Bulvarı, Bilkent Bulvarı Kavşağı, Şehit Jandarma Astğm. Mustafa Tayyar Can Caddesi, İhsan Doğramacılar Bulvarı Kavşağı ve 1597. Cadde’ye açılan cadde/sokakların tamamı çift yönlü, Olarak araç trafiğine kapatılacaktır. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için toplu ulaşım araçlarını kullanmaları kamuoyuna ve basına saygıyla duyurulur” ifadeleri yer aldı.

Mansur YAVAŞ'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı Mansur YAVAŞ'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

İHA

Editör: İrem Akbaş