Ankara, 14 Şubat Sevgililer Günü için çiftlere unutulmaz anlar yaşatacak bir dizi romantik etkinlikle dolup taşıyor. Başkent'in tarihi dokusu ve doğal güzellikleri, sevgililer için unutulmaz bir gün sunmaya hazırlanıyor.

Sevgililer Günü (2)-1

1. Atakule'den Aşkın Manzarası: Gün batımında Atakule'ye çıkarak, Ankara'nın muazzam manzarasında sevgilinizle romantik bir anı biriktirebilirsiniz.

Sevgililer Günü (1)-1

Kars'ta  domuz sürüsü görüntülendi Kars'ta domuz sürüsü görüntülendi

2. Eski Şehrin Güzelliği Çıkrıkçılar Yokuşu'nda: Eski Ankara'nın dar sokaklarında yürüyerek tarihi atmosferi soluyabilir, çeşitli kafelerde sevgilinizle kahve keyfi yapabilirsiniz.

Sevgililer Günü (1)

3. Gülbahçe ve Lale Bahçesi'nde Rüya Gibi Anlar: Gençlik Parkı içindeki çiçek bahçeleri, çiftlere romantik bir atmosferde yürüyüş ve fotoğraf çekme şansı sunuyor.

Sevgililer Günü (7)

4. Sanatın İzinde Anadolu Medeniyetleri Müzesi: Tarihi seven çiftler için Anadolu Medeniyetleri Müzesi, geçmişe romantik bir yolculuk sunuyor.

Sevgililer Günü (6)

5. Atakule AVM'de Alışveriş Rüzgarı: Atakule'nin eteğinde yer alan alışveriş merkezi, Sevgililer Günü için özel indirimlerle çiftleri bekliyor.

Sevgililer Günü (5)

6. Kocatepe Camii'nde Huzurlu Anlar: Kocatepe Camii'nin sükuneti içinde sevgilinizle duygusal bir an yaşayabilir, birlikte dua edebilirsiniz.

Sevgililer Günü (2)

7. Ankara'nın Sokaklarında Gece Yürüyüşü: Kocatepe Caddesi ve çevresinde gece yürüyüşü yaparak, başkentin ışıl ışıl gecesinde sevgilinizle romantik bir atmosferde bulunabilirsiniz.

Sevgililer Günü (3)

Ankara, Sevgililer Günü'nde çiftlere unutulmaz anılar yaşatmak için hazır. Tarihi, doğası ve modern dokusuyla Ankara, aşkı kutlamak isteyen çiftlere birbirinden güzel seçenekler sunuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ