Ankara Valisi Yakup Canbolat, Sincan’da çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunarak ilçede devam eden çalışmalar, yatırımlar ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi aldı. Sincan Kaymakamı Levent Kılıç ve Belediye Başkanı Murat Ercan tarafından karşılanan Canbolat, program kapsamında esnaf ve sanayi temsilcileriyle de bir araya geldi.
Kaymakamlık ve Sincan Belediyesi ziyaretleriyle başlayan programda ilçenin gelişimine yönelik çalışmalar değerlendirildi. Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan için istişare ve iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Sincan’daki yatırımlar ve projeler değerlendirildi
Vali Canbolat ve Kaymakam Levent Kılıç’ı belediyede ağırlayan Ercan, “Ankara Valimiz Sayın Yakup Canbolat ve Sincan Kaymakamımız Sayın Levent Kılıç’ı belediyemizde ağırladık. Sincanımız için istişare ve iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Programına esnaf ziyaretiyle devam eden Vali Canbolat, Sincan esnafının talep ve görüşlerini dinledi. Canbolat, ilçe esnafına hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Vali Canbolat Sincan’ın üretim faaliyetlerini yerinde inceledi
Canbolat’ın ilçedeki bir diğer durağı Sincan 1. Bölge Organize Sanayi Bölgesi oldu. OSB yöneticilerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Canbolat, bölgedeki üretim, istihdam ve yatırım faaliyetlerini yerinde değerlendirdi.
Ziyaret programı kapsamında Şehit Haydar Çetin’in ailesiyle de bir araya gelen Vali Canbolat, şehidin annesi Şükran Çetin ve babası Dilaver Çetin’i ziyaret etti. Canbolat, Şehit Haydar Çetin’i rahmet ve minnetle andı.
Sincan’daki program, ilçede yürütülen çalışmaların yerinde değerlendirilmesi ve gerçekleştirilen istişarelerin ardından sona erdi.




