Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, "Seymenlik geleneğini ve 27 Aralık ruhunu yaşatın" talimatıyla kurulan ve Türk kültürünü yaşatmak adına önemli bir misyon üstlenen Ankara Kulübü, kuruluşunun 100. yılını büyük bir coşku ile kutlamaya hazırlanıyor. Bu kapsamda, Gölbaşı Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan "100. Yıla Merhaba" konseri, Ankaralı sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Altındağ’da iki dev yatırım yükseliyor
Altındağ’da iki dev yatırım yükseliyor
İçeriği Görüntüle

Ankara Kulübü Koro (1)

Ankara Kulübü’nden 100. Yıl coşkusu: "100. Yıla Merhaba" konseri

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, konserle ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Ankara Kulübü Derneği’nin 100. yılı, büyük bir anlam taşıyor. 27 Aralık 1919’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkanlığında başlayan mücadelenin simgesi olan Seymenlerimizle kurulan Ankara Kulübü, 13 Ekim 1925’te fiilen kuruldu. 100. yılımızda birçok özel etkinlik gerçekleştireceğiz ve bunların ilki 18 Ocak Cumartesi günü saat 19:00’da Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Ankara Kulübü Koro (5)

Gölbaşı Belediyesi’ne teşekkür

Dr. Metin Özaslan, “100. yılımızı kutlamak için bizlere kapılarını ve gönüllerini açarak destek olan Gölbaşı Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu özel gecede, Gölbaşı halkı ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ankara Kulübü Koro (3)Meti̇n Özaslan Şef Tahi̇r Aydoğdu

Kaynak: Haber Merkezi