Ankara Kulübü Derneği'nde Olağan Genel Kurul sonrası oluşan yeni yönetim kurulu, ilk toplantısını yaptı. Ankara Kulübü Derneği Ankara Konağı Başkent Salonu’nda gerçekleşen ilk yönetim kurulu toplantısına Genel Başkan Dr. Metin Özaslan ile üyeler katıldı.

Genel Başkan Dr. Metin Özaslan başkanlığında gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında, tanışma ve genel değerlendirme yapıldı. Ankara Kulübü’nün misyonu ve vizyonu çerçevesinde yeni dönemde yapılacak çalışmalar ve yeni yaklaşımlar üzerinde duruldu. Gündem maddelerinin tek tek görüşüldüğü toplantıda, görev dağılımı ve tanımları yapıldı.

Toplantıda Genel Başkan Dr. Metin Özaslan, bir önceki yönetime bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, yeni dönem yönetim kurulu üyelerini de tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi. Özaslan, bir önceki yönetimde olup da yeni yönetimde olmayanlara anı olarak hediye takdiminde bulundu.

Yenimahalle Yeşil cennet Yakacık Mesire Alanı’na yoğun ilgi Yenimahalle Yeşil cennet Yakacık Mesire Alanı’na yoğun ilgi

Genel Kurulda kendilerine gösterilen teveccühe layık olmak için ellerinden gelen gayreti çok güçlü bir şekilde göstereceklerini, sorumluluklarını onurla taşıyacaklarını belirten Özaslan, “Verimli ve başarılı bir dönem geçirdik. Önceki dönemde görev yapan çok değerli yönetim kurulu üyelerimize -ki birçoğu ile yeni dönemde de birlikteyiz- her birine Ankara Kulübümüze yaptıkları katkılar, verdikleri emek ve gayretlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Yeni dönem yönetim kurulu üyelerinin alanlarında uzman ve tecrübe sahibi isimler olduğuna ve Ankara Kulübü’nün misyonu ve vizyonu çerçevesinde geleceğine yön verecek çok güzel işlere imza atacaklarına inandığını söyleyen Özaslan, “Yönetimler, bütünlük içerisinde süreklilik arz eden bir süreçtir. Yeni dönemde de maksimum düzeyde kucaklaşarak, işbirliği ve uyum içerisinde hareket edeceğine inandığım yönetimimize verimli bir çalışma dönemi diliyorum. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı. 

'HEM NİCELİK HEM DE NİTELİK OLARAK BÜYÜDÜĞÜMÜZ BİR DÖNEM OLACAK'

Ankara Kulübü Derneğinin en önemli kaynağının Seymen ve Bacıeren olduğunun altını çizen Özaslan, şöyle devam etti: “Bundan sonra da bir taraftan nicelik açısından büyümeye devam ederken, diğer taraftan ise nitelik bakımından da daha da  gelişmemiz gerekiyor. Büyüdüğümüz, çoğaldığımız bir dönem olacak. Seymen ve Bacıerenlerimizi en iyi şekilde yetiştirmeye devam edeceğiz. Ferfene etkinliklerimize ağırlık verecek, Seymen ve Bacıeren Divanını periyodik aralıklarla toplayacağız. İlçe şubelerimizi koordineli bir şekilde daha da aktif hale getirerek, her ilçede Seymen ve Bacıerenlerin yetişeceği, kültürel faaliyetlerimizin yapılacağı konaklarımızın sayısını artıracağız.”

Bir önceki dönem Ankara Kulübü Derneği yönetiminde Başkan Yardımcısı olarak görev yapan ve yeni dönemde ise Onur Kurulu Üyesi olan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da konuşmasında Özaslan yönetimindeki  yeni dönem yönetim kurulu üyelerine başarı dileğini ileterek, Gölbaşı’nda Seymen ve Bacıeren yetiştirilmesi noktasında destek olmaya hazır olduğunu kaydetti.

GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI

Yönetim kurulu üyelerinin seçildiği genel kurul sonrası yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında görev bölümü yapıldı. Toplantıda; Yönetim Kurulu içerisinde görev dağılımı ve tanımları şu şekilde oluştu: Genel Başkan: Dr. Metin Özaslan. Başkan Yardımcısı: Ömer Ağa Kurt. Başkan Yardımcısı: Emel Koç. Başkan Yardımcısı: Serpil Yıldırım. Genel Sekreter: Kadir Çimen. Genel Sekreter Yardımcısı: Gökalp Gözübenli. Genel Sayman: Naşit Tosun. Üyeler: Gürcan Maden, Haydar Erseven, Ayşe Tunçay Kaya, Murat Kocakök, Fatih Kubat,  Akkız Dilan Gündoğan, Mehmet Selim Öztürk ve Emirhan Güler.

I M G 7302

Kaynak: Haber Merkezi