Mamak’ta Engelsiz Buluşma
Mamak’ta Engelsiz Buluşma
İçeriği Görüntüle

Altındağ Belediyesi’ne bağlı Kadın Eğitim ve Kültür Merkezleri, 2025-2026 eğitim öğretim dönemi için kayıtlarını açtı. Yeni dönemde kadınlar, 120 farklı branşta ücretsiz meslek edindirme ve hobi kurslarından faydalanabilecek. Kayıtlar 25 Ağustos – 15 Eylül tarihleri arasında merkezlerden yapılabilecek.

Altındağlı Kadınlar Için Kurs Kayıtları (4)

Hobiden meslek edinmeye birçok fırsat

Kadınlar dil eğitimi (İngilizce, Arapça, Osmanlıca, İşaret Dili) ve meslek kursları (yönetici sekreterlik, kuaförlük, grafik ve animasyon, cilt bakımı) ile hem kişisel gelişim hem de meslek edinme imkanı buluyor. Minyatür, ebru, hat, tezhip, gümüş kazaziye, kaligrafi, deri, karakalem ve iğne oyası kursları ise kadınların sanatsal yeteneklerini geliştirmeye katkı sağlıyor.

Altındağlı Kadınlar Için Kurs Kayıtları (2)

Sanat ve spor kurslarıyla sosyal yaşam destekleniyor

Bendir, ney, ud, keman, gitar ve bağlama gibi enstrüman kurslarına katılan kadınlar, ABB’nin korolarına dahil olabilecek. Ayrıca fitness, pilates, aerobik, masa tenisi ve kick boks kurslarıyla sağlıklı bir yaşam destekleniyor.

Altındağlı Kadınlar Için Kurs Kayıtları (3)

Başkan Tiryaki’den davet

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “Kadın Eğitim ve Kültür Merkezleri ile binlerce kadının sosyal yaşama katılmasını sağladık. Kurslara katılan kadınlarımız hem meslek sahibi oluyor hem de hobiler ediniyor. Yeni dönemde de sanatsal ve sportif aktivitelerle kadınlarımızın yanında olacağız. Biz sevgi dolu, çok büyük bir aileyiz; yeni üyelerimizle daha büyük bir aile olacağız” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi