Altındağ Belediyesi, Karacaören Mahallesi’nde üç önemli projenin temellerini atıyor. Bisiklet parkı, yürüyüş yolu ve kreş yatırımları 16 Eylül Salı günü gerçekleştirilecek törenle hayata geçecek.

Altindağ’a 3 Altin Yatirim Daha (5)

Başkan Tiryaki’den açıklama

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, projelerin sadece birer yatırım olmadığını vurgulayarak, “Her yeni eser geleceğe bırakılan kalıcı bir izdir. Bisiklet parkı, yürüyüş yolu ve kreş projemiz, sporla büyüyen, güvenle öğrenen, sağlıklı ve mutlu nesillerin teminatıdır” dedi.

20 bin metrekarelik yaşam alanı

Park, 20 bin metrekarelik yemyeşil bir alanda şekillenecek. Bisiklet yolları, yürüyüş güzergahları, dinlenme köşeleri ile aileler için nefes alınacak alanlar sunulacak. Kreş ise çocuklara sevgi, bilgi ve mutluluk dolu bir ortam sağlayacak.

Ankara’da Engelliler Günü Paneli düzenlendi
Ankara’da Engelliler Günü Paneli düzenlendi
İçeriği Görüntüle

Temel atma töreni

Başkan Tiryaki, tüm vatandaşları temel atma törenine davet etti. “Altındağ’ın yarınlarını birlikte inşa etmek, çocuklarımızın mutluluğunu paylaşmak için 16 Eylül Salı günü saat 13:00’de düzenleyeceğimiz törene bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi