Altındağ Belediyesi yaraları sarmaya devam ediyor. Hatay ve Osmaniye’de yıkım ve enkaz kaldırma çalışmalarını sürdüren Altındağ Belediyesi ekipleri, bir yandan da bölgede temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Bölgede arı gibi çalışan ekipler, çöpleri titizlikle bölgeden uzaklaştırarak, halk sağlığını korumaya katkı sağlıyor. 

“BÖLGEYİ TERTEMİZ YAPIYORUZ”

Deprem bölgesine ilk günden itibaren her alanda yardım ve destek sağladıklarını ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Bölgede ekiplerimiz ağır hasarlı binaların yıkımını gerçekleştirirken, bir yandan da enkazları kaldırmaya devam ediyoruz. Ancak bölgede dikkat edilmesi gereken en önemli konu, temizlik… Salgın hastalık riskine karşı  çöplerin hızla toplanması ve uzaklaştırılması gerekiyor. Ekiplerimiz özveriyle çalışıyor. Depremzede vatandaşlarımızın sağlığı için ne gerekiyorsa yapıyoruz” dedi. Başkan Balcı ihtiyaç duyulan her alanda deprem bölgesine ve depremzede vatandaşlara destek olmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.


Bu e-posta ve ekleri, e-postada gönderildiği belirtilen kişi/kişilere özel ve gizli olup; 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve 25 Mayıs 2018 tarihli Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Tüzüğü (GDPR) kapsamında kişisel veriler içerebilmektedir. Bu e-posta ve eklerinin tarafınıza gönderim amacı ile orantılı olarak kullanılması kanuni bir zorunluluktur. E-postanın içermekte olduğu kişisel veriler, gönderim amacı dışında kullanılamaz, çoğaltılamaz, arşivlenemez, ilgili kişinin veya Belediyenin onayı olmaksızın üçüncü kişilere aktarılamaz. Kişisel verilerin gönderim amacı gerçekleştiğinde yasal süreler içerisinde tarafınızdan imha edilmesi gerekmektedir. Bu kişisel verilerin güvenliğinin sağlanması sorumluluğu tarafınıza ait olup herhangi bir ihlal halinde Belediyenin sorumluluğu bulunmamaktadır.

Haber Merkezi