Lazer epilasyon teknolojilerinin geldiği son nokta kabul edilen Buz Lazer ağrısız olması ile dikkatleri üzerine çekiyor. Lazer Epilasyon Konya adeta Buz Lazer ile özdeşleşmiş durumda. Bu nedenle Buz Lazer kullanan Konya Lazer Epilasyon merkezlerinin sayısı her geçen gün artıyor. İstenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak ve pürüzsüz bir tene kavuşmak isteyen kişiler artan oranda Buz Lazer tercih ediyorlar.

Buz Lazer ile Artan Hasta Konforu

Lazer epilasyon yaptırmaya karar verenlerin beklentileri hem etkili ve kalıcı sonuçlar hem de güvenlik ve konfor. Bu nedenle tüm beklentilerini karşılayacak en son teknolojilerden yararlanmak istiyorlar. Buz Lazer, lazer epilasyon teknolojileri arasında öne çıkan patentli teknolojilerle donatılmış bir sistem. 10 yıldan fazla süren araştırmalar sonucu, ağrısız lazer epilasyon düşüncesiyle geliştirilmiş.

Cildi -3 dereceye soğutan Ice Teknoloji ve SHR uygulama yöntemi ile Buz Lazer diğer epilasyon yöntemlerinden ayrılıyor. Ice Teknolojisi cildi sürekli soğutarak uygulamanın ağrısız olmasını sağlarken cilt yüzeyini de yan etkilere karşı koruyor. SHR uygulama tekniğinde kıllar kademeli olarak ısıtılıyor. Bu sayede yoğun lazer ısısı hissedilmiyor. Tedavi başlığı cilt üzerinde masaj yapar gibi sürekli hareket ettiriliyor. Birçok kişi uygulamayı masaj konforunda diye tarif ediyor. Bu iki yenilikçi teknoloji sayesinde Buz Lazer ağrısız, yan etkisiz ve son derece konforlu bir lazer epilasyon sunuyor.

Güvenli Lazer Epilasyon

Alma Lasers firması tarafından geliştirilen Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazları ülkemizde Buz Lazer adı ile lanse ediliyor. Buz Lazer patentli bir marka. Buzlu başlık, buzlu lazer gibi isimler altında kullanılan cihazlar gerçek Buz Lazer değil. Bu önemli bir konu olduğu için değinmekte fayda var diye düşünüyoruz.

Çünkü, uzmanlar lazer epilasyonun mutlaka FDA onaylı güvenilir cihazlarla yaptırılması gerektiğinin altını çiziyorlar. Lazer epilasyon her ne kadar kozmetik amaçla uygulansa da tıbbi bir prosedür. Sağlığı tehdit edebilecek sorunlar veya istenmeyen etkilerle karşılaşmamak için güvenlik kaydına sahip olmayan cihazlardan ve özellikle merdiven altı tabir edilen yerlerden uzak durmak gerekir. Buz Lazer yaptırmaya karar verdiyseniz, gerçek Buz Lazer merkezlerine www.buzlazer.com web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Buz Lazer bronz cilt dahil tüm cilt tipleri için FDA onayına sahip, hakkında birçok klinik makale mevcut. Uzun yıllardır seksenin üzerinde ülkede kullanılıyor. Ülkemizde yoğun ilgi gören Buz Lazer, her mevsimde her cilt tipinde güvenli lazer epilasyon yapılmasını sağlıyor. Esmer ve bronz tenli kişilerde cilt yanığı, lekelenme riski olmadan uygulanıyor olması elbette çok büyük avantaj sağlıyor.

Erkek Lazer Epilasyonunda Buz Lazer

Buz Lazer, erkeklerin istenmeyen kıllarla mücadelesinde öne çıkan bir uygulama. Kadınlardan daha kalın ve daha yoğun kıllara sahip erkekler, ağrısız Buz Lazer tercih ediyorlar.  Sırt, göğüs, omuz gibi geniş bölgelerde ağrısız ve üstelik oldukça hızlı lazer epilasyon imkanı sunan Buz Lazer, erkekler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Buz Lazer ile kulak içi ve burun içi kıllarından da kurtulmak mümkün. Bu bölgeler için Facial Tip denilen bir yüz ucundan yararlanılıyor. Bu yüz ucu ile sakal ve kaş şekillendirmek de mümkün oluyor. Kaş ortası gibi küçük alanlar için de bu uçtan yararlanılıyor.

Tüm vücut ve yüz bölgeleri için güvenli ve etkili çözümler sunan Buz Lazer epilasyona talep arttıkça Buz Lazer merkezlerinin de sayısı tüm şehirlerimizde artmaya devam ediyor.

Editör: TE Bilisim