Herkesin merakla beklediği 6’lı masanın cumhurbaşkanı adayı bugün belli oluyor. Vatandaşlar ise merakla beklenen konuya, 6’lı masanın adayı kim olacak? 6’lı masa adayı belli oldu mu? 6’lı masa cumhurbaşkanı adayı kim? sorularıyla cevap arıyor.
Peki 6’lı masanın adayı kim olacak? 6’lı masa adayı belli oldu mu? 6’lı masa cumhurbaşkanı adayı kim?
Millet İttifakı'nı oluşturan altı siyasi partinin katılımıyla Altılı Masa'nın 12'nci toplantısı bugün yapılacak. Bu toplantı, daha önce yapılan 11 toplantıdan daha farklı ve önemli olacak. Zira Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı olacak isminin bu toplantıda belirlenmesi bekleniyor. CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti liderlerinin katılımıyla ortak bir adayda uzlaşı sağlanması ve bir ismin Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak belirlenmesi toplantının ana gündem maddesi olacak
Mansur Yavaş mı aday gösterilecek?
6'lı Masa'nın cumhurbaşkanı adaylığı için verdiği sinyalle dikkatleri üzerine çeken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yeni açıklamasında "Sayın Genel Başkanımız ve sayın Akşener'in rızasıyla yapılmayan hiçbir şeye girmem. Onların alacağı karara da sonuna kadar destek veririm" dedi.

Haber Merkezi

Editör: Hüseyin Çözen