Kahramanmaraş merkezli depremin ardından diziler de yayınlarına ara vermişti. TRT 1'in sevilen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'da deprem sonrasında yayınına ara veren yapımlar arasında yer aldı. İzleyiciler dizinin bu hafta yeni bölümünün olup olmyacağını araştırmaya başladı. Peki Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam var mı? Yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

alparslan büyük selçuklu

Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam var mı?

İlgiyle takip edilen tarihi dizi Alparslan Büyük Selçuklu, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında yayın hayatına ara vermişti. Reyting rekortmeni dizinin bu akşam yeni bölümünün yayınlanacağı açıklandı.

alparslan büyük selçuklu2

Alparslan Büyük Selçuklu son bölümde neler yaşandı?

Alparslan alplarını idamdan kurtarmak için önceki gün asılanlardan birisinin yerine geçmiş ve en kritik anda meydana çıkmıştı. Avar’ın ipini kesmiş, onu ölümden kurtarmıştı. Ama o sırada hastalığı iyice arttı ve Alparslan yere yıkıldı. İzleyiciler ise Alparslan'ın Grigor’un eline düşüp düşmediğini merak ediyor. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde gelişmeleri öğreneceğiz.

selçuklu

TRT 1'in yayınlandığı günden beri büyük bir ilgi gören dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölümünde Alparslan, Grigor’un eline mi düştü? Avar’ı kurtaran Alparslan Artuk ve Atsız’ı da ipten alabilecek mi? Grigor Süleyman’ı bulduğunda Ani’de değil daha güvenli olacağını düşünerek Sevaste’ye gönderecek, Alpagut bu plana dahil olmaya çalışarak Süleyman’ı esaretten kurtarmak için girişimde bulunacak.

Haber Merkezi