TRT1'in büyük bir ilgi ile takip edilen ve reyting rekortmeni olan Alparslan Büyük Selçuklu, her hafta pazartesi akşamları izleyiciler ile buluşuyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile birlikte büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin son bölümü araştırılıyor. İzleyiciler, dizinin 57. bölümünü izlemek istiyor. Peki Alparslan Büyük Selçuklu 57. bölüm nereden izlenir? Alparslan Büyük Selçuklu 57. bölüm izle!

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 57. BÖLÜM FULL İZLE

Alparslan Büyük Selçuklu 57. bölüm izlemek için tıklayınız.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜM FULL İZLE

Avar, Alparslan’ın kalbine hançeri saplamış, Alparslan olduğu yere kan revan halde yığılmıştı. Artuk ve Atsız, Avar’ın boynuna kılıçlarını dayamış ve onu derdest etmişti. Alparslan’ın durumu ne olacak, Avar hakkında nasıl bir karar verecek? Alparslan bunu ihanet olarak mı görecek, yoksa Avar’ın zihninin Leon tarafından yıkandığını anlayacak mı?

alparslan-9
 
Kavurd, Alparslan’ın yaralı halde devlet işlerinden uzaklaşmasını fırsat bilerek kendi saltanatının zeminini oluşturmak için çalışmalara başlayacak, Seferiye’yi güya Alparslan’ın işlerini kolaylaştırmak için çalıştığına ikna ederek emellerine ulaşmak isteyecek. Kavurd bu tertibinde başarılı olacak mı? Nizamülmülk ve Seferiye durumun farkına varacak mı? Alparslan olanlardan habersiz mi kalacak?

alparslan-10
 
Bizans tarafında ise Diyojen’in geri dönüşü dengeleri değiştirecektir. Leon, İmparator Dukas’ın gönderdiği bu temsilciye karşı ne yapacak, onunla işbirliği mi yapacak, yoksa kendi hakimiyetini sürdürmeye mi çalışacak? Diyojen, İmparator Dukas’ın hangi planı için geri döndü. 

Haber Merkezi