TRT1'in büyük bir ilgi ile takip edilen ve reyting rekortmeni olan Alparslan Büyük Selçuklu, her hafta pazartesi akşamları izleyiciler ile buluşuyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile birlikte büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin son bölümü araştırılıyor. İzleyiciler, dizinin 54. bölümünü izlemek istiyor. Peki Alparslan Büyük Selçuklu 54. bölüm nereden izlenir? Alparslan Büyük Selçuklu 54. bölüm izle!

alparslan3-1

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 54. BÖLÜM FULL İZLE

Alparslan Büyük Selçuklu 54. bölüm izlemek için tıklayınız.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜM FULL İZLE

Alparslan kaçırılan çocukların izini sürerek Akarag kampında esir tutulduklarını öğrenmiş ve Akarag’ı ilhak etmek için hamle yapacakken esir kadınlarla karşı karşıya kalmıştı ve çaresiz beklemeye geçmişti. Leon esir kadın ve çocukları kullanarak Alparslan’ı geri püskürtmeyi amaçlarken Alparslan mazlumlara dokunmadan Akarag’ı ele geçirme ve çocuklar ile köleleri kurtarma gayretinde. Alparslan sorunsuz bir şekilde fethini gerçekleştirebilecek mi, yoksa Leon kurduğu oyunla Alparslan’ı alt mı edecek?
 
Alparslan Akarag’ı almaya çalışırken Seferiye ise şehirde gerçekleşen kaçırma olayının peşindedir. Çocukları kim kaçırmıştır, elebaşları kimdir, bunu araştırmaktadır. Sürdüğü takiple ipuçlarını birer birer toparlayan Seferiye, Cato’nun bu işte elebaşı olduğunu öğrenebilecek mi? Yoksa Cato okların kendisine yöneldiğini hissedince Seferiye’yi tuzağa çekerek bu işi kökten çözecek mi?

alparslan büyük selçuklu-1

Kavurd ise Fazluye ile cenk eden Merdan’ın yanına gider. Seferiye, Kavurd’un önünü keserek gitmesine mani olmaya çalışsa da Kavurd onu söylediği yalanla kandırarak, Merdan’ı durdurmak amaçlı gittiğini dile getirir ve Seferiye’nin önünden çekilmesini sağlar. Merdan’ın yanında Fazluye ile cenk meydanında karşılaşan Kavurd, Fazluye’ye esir olur. Fazluye, Kavurd’a ne yapacak? Sultan hükmünü mü bekleyecek, yoksa cezasını kendi mi verecek?
 
Leon Akarag’ta Alparslan’a karşı direnirken Bagrat’ı da Ani’den uzaklaştırabilmek için ona bir oyun kurar ve Bagrat’ı Alparslan’ın önüne atar. Leon bir taşla iki kuş vurabilecek mi?

Haber Merkezi