TRT1'in büyük bir ilgi ile takip edilen ve reyting rekortmeni olan Alparslan Büyük Selçuklu, her hafta pazartesi akşamları izleyiciler ile buluşuyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile birlikte büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin yeni bölüm fragmanı şimdiden araştırılmaya başlandı. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu 53. bölüm fragman yayınlandı mı?  Alparslan Büyük Selçuklu fragman izle! İşte detaylar...

alparslan2-1

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 52. BÖLÜM FRAGMAN YAYINLANDI MI?

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Alparslan, Ani’nin fethinden önce civardaki kale, şehir ve toprakları birer birer fethediyor, Ani’yi çember içine alıyordu. Bizans vassallarından aldığı kalelerin anahtarlarını Bagrat’a göstererek bir güç gösterisi yapmıştı. Ayrıca vassalların Leon’un tertibiyle öldürüldüğünü Bagrat’a belgeleriyle gösterdi. Bizans cephesinde bir gedik açan Alparslan, bu kavganın büyümesiyle Ani fethi yürüyüşünü hızlandıracak. Yalnızca pusatla değil, ilimle de Selçuklu’yu büyütmeye çalışan Alparslan, Seferiye’nin aracılığıyla da eğitim faaliyetlerinde önemli bir mesafe katedecek.

alparslan-6
 
Alparslan’ın bütün oyununu çözmesiyle Bagrat’ın öfkesiyle karşı karşıya kalacak olan Leon ne yapacak? Bagrat’ı ikna edebilecek mi, yoksa bu meseleyi başka bir şekilde mi halledecek? Leon’un, Alparslan’ın Ani’ye yürüyüşünü durduracak yeni planı ne olacak?
 
Kavurd yaralı bir halde yatağında yatarken Mansur yanına gelip Alparslan’ın Fazluye’ye mülkünü verdiğini söyledi. Kavurd bu karara razı mı gelecek, yoksa isyan bayrağını çekecek mi? Alparslan tam da Ani’ye yürürken isyan ile karşı karşıya kalırsa ne yapacak?

Haber Merkezi