Fenerbahçe ve Milli Takım'ın başarılı voleybolcusu Eda Erdem'in heykeli Ülker Stadyum'unda düzenlenen törenle açıldı. Açılış töreninde Eda Erdem'in yanı sıra Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Yöneticisi Simla Türker Bayazıt ve heykeltraş Pınar Öktem Doğan da yer aldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe'nin erken tarihinden bir kişinin daha heykelinin yapılacağını açıkladı. 

Eda Erdam Heykelii

"İYİ Kİ FENERBAHÇELİYİZ"

Eda Erdem açıklamalarında, "Sevgili Fenerbahçe taraftarları... Ne zaman hayatımda ters giden bir şey olsa, beni üzen bir şey olsa kafamı kaldırıp tribünlere bakmam yeterdi bana. Sizlerden aldığım güç ile Fenerbahçe'ye her şeyimi adadım. İyi günlerimiz oldu, kötü günlerimiz oldu ama her zaman salonlardan başımız dik ayrıldık. Bana öyle bir şey armağan ettiniz ki, kendimi ne zaman kötü hissetsem bu heykele bakacağım ve kulaklarımda 'Ne kaptanlar geldi, ne kaptanlar geçti' bestesi yankılanacak. İyi ki Fenerbahçeliyiz" ifadelerini kullandı.

Eda Erdem Heyel 2

Meteoroloji'den 34 il için sarı kodlu uyarı verildi! Meteoroloji'den 34 il için sarı kodlu uyarı verildi!

"ERKEN TARİHİMİZDEN BİRİSİNİN HEYKELİNİ DİKECEĞİZ"

Ali Koç, Fenerbahçe'nin erken tarihinden bir kişinin daha heykelinin yapılacağını şu sözlerle açıkladı; "Bu gördüğünüz alan, diğer bütün heykellerimizin toplanacağı alan. Bir tane boş kaide var, oraya kimin heykelinin geleceğini şu an söylemek istemiyorum. İstişare edeceğiz. Şu kadarını söyleyeyim; tarihimizin erken dönem isimlerinden birisi olacak."

ali koç

Kaynak: Haber Merkezi