Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıplar aranmaya devam ediliyor. Programda 20 Aralık'ta kaybolan Ali Diken, aranıyordu. Antalya'da kaybolan Ali Diken'in ailesi çocuklarını arıyordu. Bugün Ali Diken kaybında büyük bir gelişme yaşandı...

Ali Diken

Annem cübbe giydiğimi göremeyecek! Annem cübbe giydiğimi göremeyecek!

ALİ DEKEN ÖLÜ BULUNDU

20 Aralık'ta kaybolan Ali Diken kaybının 35 gününde ölü bulundu. 

ALİ DİKEN'İ KİM ÖLDÜRDÜ?

Ali Diken'i son gören Zeynel Boyacı, Diken'i öldürdüğünü itiraf etti. Boyacı, "Bana çok ağır küfür etti. Ben de dayanamayıp öldürdüm ve gömdüm" dedi. 20 Aralık'ta kaybolan Ali Diken son olarak Zeynel Boyacı ve Ercan Akçay ile görüşmüştü. Ercan Bey'in ikilinin yanından ayrılmasının ardından Diken ve Boyacı arasında kavga çıkıyor. Boyacı, Diken'i dövüp öldürüp gömdüğü ortaya çıktı. 24 Ocak'ta programa katılan Zeynel Boyacı, şüpheleri üzerine çekmişti. Programdan sonra otelden kaçtığı ortaya çıkan Boyacı, gün içinde polis ekipleri tarafından yakalanıyor. Gözaltına alındıktan sonra itrafta bulunan Zeynel Boyacı, tutuklandı. 

NE OLMUŞTU

Ali Diken 20 Aralık'ta arkadaşı Ercan Bey ve Zeynel Bey ile görüştü. Ali Diken'in arkadaşı Ercan Akçay'ın iddiasına göre, "Ali kaybolduktan sonra Zeynel'i Ali'nin motosikletini kullanırken gördüm. Ben 19 Aralık günü Isparta'daydım. Beni Ali aradı ve ev anahtarını unuttuğunu söyledi. Yedek anahtarı bende vardı. Motorumun gizli bölmesinde, gidip ordan alabileceğini söyledim. Ali anahtarı gidip almış. 20 Aralık günü de Antalya'ya döndüm. Zeynel, ben ve Ali buluştuk" dedi. 

ALİ DİKEN KİMDİR?

Ali Diken, 32 yaşındadır. Aydın Nazillili olan Diken, Antalya'da motor kuryelik yapmaktadır. 20 Aralık günü motosikletletiyle kaybolan Diken'den 35 gündür haber alınamıyordu. 

 

Kaynak: Haber Merkezi