Fenerbahçe'nin yeni transferi Alfredo Morelos'ın özlel hayatı merak ediliyor. Arama motorlarında, "Alfredo Morelos'ın eşi Yesenia Herrera kimdir? Yesenia Herrera nereli, kaç yaşında? Yesenia Herrera'nın instagram hesabı ne" soruları aratılıyor. Peki, Alfredo Morelos'ın eşi Yesenia Herrera kimdir? Yesenia Herrera nereli, kaç yaşında? Yesenia Herrera'nın  instagram hesabı ne? İşte tüm merak edilenler...

25-77

YESENİA HERRERA KİMDİR?

Yesenia Herrera, 1997 doğdu. Herrera 26 yaşındadır. 2016'da Alfredo Morelos ile evlendi. Çiftin 2020 yılında de Leonela ismili bir çocukları oldu. Yesenia Herrera'nın hemşire olduğu ancak şu mesleğini yapmadığı bilinmektedir. Yesenia Herrera'nın kendi adını taşıyan bir giyim markası var.Yesenia Herrera 1.65 metre boyunda ve 59 kilogram ağırlığındadır. 

ALFREDO MORELOS KİMDİR?

Alfredo Morelos, 21 Haziran 1996 tarihinde Kolombiya'nın Cereté şehrinde doğdu.

Morelos, futbol kariyerine Kolombiya'nın Independiente Medellín takımında başladı. 2016 yılında takımında profesyonel olarak forma giymeye başladı ve hızla dikkat çeken performanslarıyla tanındı. 2017 yılında HJK Helsinki takımına transfer oldu.

Helsinki'de oynadığı dönemde golcü yetenekleriyle öne çıktı. Hızlı, atletik ve golcü bir oyuncu olarak biliniyor. Skorer bir futbolcu olan Morelos, hücum hattında etkili bir şekilde pozisyon alır ve gol atma becerisiyle öne çıkıyor. HJK Helsinki forması altında birçok gol kaydetmiş ve takımının başarılarına katkıda bulunmuştur.

Ayrıca, Alfredo Morelos, Kolombiya milli futbol takımında da forma giymektedir. 

1,77 boyundaki forvet oyuncusu, Glasgow Rangers kariyerinin ardından sözleşme imzalamayarak kulüpsüz kalmıştı.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.