Aleyna Eroğlu'nun  Batuhan Karadeniz'den şiddet gördüğüne dair iddiları yeniden gündem oldu. Peki Aleyna Eroğlu kimdir? Aleyna Eroğlu kaç yaşında? Aleyna Eroğlu ve Batuhan Karadeniz olayı nedir?

Arda Kural'ın son hali şaşırttı! Arda Kural'ın son hali şaşırttı!

Aleyna Eroğlu (1)-1

Aleyna Eroğlu kimdir?

İstanbul'un 18 Mayıs 1996 doğumlu yetenekli oyuncusu Aleyna Eroğlu, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi mezuniyetinin ardından Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde 2 yıl oyunculuk eğitimi alarak kariyerine güçlü bir başlangıç yaptı.

Aleyna Eroğlu (5)

Aleyna Eroğlu kariyeri?

2011'de sinema filmi "3 Kadın 3 Kader" ile kameralar karşısına geçen Eroğlu, daha sonra "İşte Benim Stilim" yarışması ve "Beni Affet" dizisi ile geniş bir kitle tarafından tanındı.

Aleyna Eroğlu (4)

Aleyna Eroğlu Burcu ve Fiziksel Özellikleri

 1.69 metre boyundaki Aleyna Eroğlu, Boğa burcu özellikleri taşıyor ve kendine özgü tarzıyla dikkat çekiyor. Genç oyuncu, 2020 yapımı "Tam Kafadan Karavana" sinema filminde de başarılı bir performans sergiledi.

Aleyna Eroğlu (2)

Aleyna Eroğlu ve Batuhan Karadeniz olayı nedir?

Aleyna Eroğlu'nun sosyal medya fenomeni olarak bilinmesinin yanı sıra, son dönemlerde Trabzonspor ve Beşiktaş futbolcularından Batuhan Karadeniz ile aşk yaşadığı basına yansıdı.

Aleyna Eroğlu (2)-1

 Genç oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda eski sevgilisi Batuhan Karadeniz'den şiddet gördüğünü iddia etti. Bu iddiaların ardından Karadeniz'in avukatı tarafından yapılan açıklamalar ise olayı bambaşka bir boyuta taşıdı.

Futbolculuktan komedyenliğe evrilen Batuhan Karadeniz'e hapis istemi! Sosyal medya fenomeni Aleyna Eroğlu’nun şiddet gördüğü iddiası üzerine iki yıl birlikte olduğu eski sevgili futbolcu Batuhan Karadeniz hakkında 4,5 yıla kadar hapis istendi. Davayla ilgili hazırlanan iddianamede Karadeniz'in çeşitli tarihlerde küfür içerikli tehdit mesajları yer aldı. Eroğlu, sosyal medya hesabından videolar yayınlayarak iki yıl birliktelik yaşadığı ve ayrıldığı futbolcu Batuhan Karadeniz tarafından darp edildiğini anlatmıştı. Eroğlu yaşananları şöyle anlattı: ''21 Mart'ta 04.00'te Karadeniz sosyal medya canlı yayın açtı. Ben de bulunduğu otele paramı istemek için gittim. Kapıyı çaldım, açtı. Açar açmaz tokat attı, boğazımı sıktı. Kapıyı kapatırken sağ kolumu kapıya sıkıştırdı. Kendisine sevgili olduğumuz dönemde parça parça 300 bin TL para verdim. Sonra paramı almak için ona ulaşmak istedim fakat ulaşamadım."

Aleyna Eroğlu (3)

Aleyna Eroğlu televizyon hayatı

Aleyna Eroğlu'nun kariyerindeki dönüm noktalarından biri, "İşte Benim Stilim" yarışmasına katılması oldu. Ayrıca, uzun süre boyunca Star TV'de yayınlanan "Beni Affet" dizisinde canlandırdığı Müjgan karakteriyle de izleyiciyi etkilemeyi başardı.

Aleyna Eroğlu, sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı moda, güzellik ve günlük yaşam içerikleri ile geniş bir takipçi kitlesine sahip. Bu platformda edindiği popülerlik, onun kariyerine olumlu bir etki sağlıyor.

Aleyna Eroğlu (1)

Kaynak: HABER MERKEZİ