Gazeteci Erk Acarer: ''Madem Aleyna Çakır’dan konuşacağız. Dava dosyasına giren olay yeri fotoğrafları. İlk kez görüyorsunuz! Kapıya asılarak intihar. Sadece bana mı tuhaf geliyor? Adli Tıp uzmanları, enine boyuna değerlendirmeli!'' notu ile olay yeri fotoğraflarını ilk kez yayınladı!F_VH3mOW0AEPKWLF_VH3mNWEAAYJos

Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen, 3 Haziran 2020'de Ankara Keçiören'deki evinde boynunda iple ölü bulunmuştu. Esen'in erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Ümitcan Uygun'un şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler sosyal medyada paylaşılmıştı. Soruşturma sonucunda Ümitcan Uygun gözaltına alınmış, ancak ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Esen'in ölümüyle ilgili detaylı bir rapor hazırlanması için dosyayı İstanbul Adli Tıp Kurumu'na göndermişti. Adli Tıp Kurumu'nun raporunda, Esen'in tırnaklarında doku ve vajinal frotisinde sperm bulunduğu belirlenmişti. Ayrıca, Esen'de tespit edilen doku ve sperm örneğinin aynı kişiye ait olduğu ortaya çıkmıştı. Uyuşturucu kullanımıyla ilgili sosyal medyada paylaşılan görüntüler sonrasında Ümitcan Uygun gözaltına alınıp, daha sonra uyuşturucu suçlamasıyla tutuklanmıştı. Cezaevine sevk edilmeden önce Ümitcan Uygun'dan DNA örneği alınmıştı.

Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 14 kişi yaralandı Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 14 kişi yaralandı

Haber Merkezi

Editör: İrem Akbaş