ATV ekranlarında yayınlanan oyuncu kadrosuyla olduğu kadar konusuyla da dikkatleri üzerine çeken Tims&B Productions imzalı, Aldatmak dizisi dün akşam izleyiciler ile buluştu.  Yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu'nun oturduğu, senaryosunu Yıldız Tunç'un  yazdığı dizinin başrollerinde ise Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu yer almakta. Aldatmak dizisinin son bölümünü izleyemeyenler son bölümü araştırmaya başladı. İşte, Aldatmak 32. bölüm FULL İZLE! Aldatmak son bölüm izle...

aldatmak2-4

ALDATMAK 32. BÖLÜM ÖZETİ

Nikah törenine son anda ailelerin gelmesiyle ortalık karışır. Behram da Güzide de Oylum'un kararını duymak için büyük bir sabırsızlıkla beklemektedir. Oylum'un söyledikleri ise iki tarafı da şaşırtır.

aldatmak4-1

Oylum'un havaalanında Güzide'nin yanından kaçıp Behram ile gitmesinin ardındaki sır perdesi aralanır. Ancak verdiği kararın arkasında durmak onun için kolay olmayacaktır. Kızının iyiliği için Tarık'la işbirliği yapmak zorunda kalan Güzide, bu durumdan memnun değildir.

aldatmak3-3

Tarık'ın Güzide'nin yardımına muhtaç kalacak bir duruma düşmesi ise meseleyi daha da karmaşıklaştırır. Güzide, kendisine onca şeyi yaşatmış Tarık'a karşı vicdanlı davranabilecek midir?

ALDATMAK 32. BÖLÜM FULL İZLE

Aldatmak 32. bölümü ATV ekranlarından izleyici karşısına çıktı. Aldatmak 32. bölümünü izlemek için tıklayınız.

Haber Merkezi