Dünya Kupası'nda yarı final heyecanı başlıyor
Dünya Kupası'nda yarı final heyecanı başlıyor
İçeriği Görüntüle

Kuveyt Premier Ligi ekiplerinden Al Arabi SC ile Mısır Premier Ligi temsilcisi Pyramids FC, 2026-2027 sezonu hazırlıkları kapsamında Erzurum Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde kamp yapacak. İki ekip de çalışmalarını hazırlık maçlarıyla tamamlayarak yeni sezona hazırlanmayı hedefliyor.

Al Arabi SC Erzurum kampına 17 Temmuz'da başlayacak

Kuveyt temsilcisi Al Arabi SC, 17 Temmuz'da Erzurum'da yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Ekip, 6 Ağustos'a kadar Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde çalışmalarını sürdürecek.

Yüksek irtifada güç depolayacak Al Arabi SC, kamp süresince hazırlık maçları da oynayacak.

Al Arabi Sc

Pyramids FC kamp için Erzurum'u tercih etti

Mısır Premier Ligi ekiplerinden Pyramids FC ise 23 Temmuz'da Erzurum'da kampa girecek. Mısır temsilcisi de 6 Ağustos'a kadar Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde fiziksel ve taktik çalışmalar gerçekleştirecek.

Yaklaşık 2 bin metre rakımda yeni sezona hazırlanacak Pyramids FC, kamp süresince hazırlık maçları oynayarak çalışmalarını sürdürecek.

Pyramids Fc (2)

Pyramids FC geçen sezonu kupayla tamamladı

Pyramids FC, geçtiğimiz sezon Mısır Premier Ligi'ni ikinci sırada tamamlarken, Mısır Kupası'nı kazanarak sezonu kupayla kapattı.

Kaynak: İHA