2023 Mayıs ayının herkese mutluluk, aşk, bereket, sağlık ve bolluk getirmesini diliyoruz. Önemli geçişlerin olacağı bir ay olacak. Aşk, iş, arkadaşlık, para konularında bu ay sizi neler bekliyor? Hangi konularda şanslısınız? Peki Akrep burcunu mayıs ayında neler bekliyor? Akrep burcu mayıs ayı yorumu...

akrep

Akrep Burcu - Mayıs 2023 Aylık Burç Yorumu
5 Mayıs'ta kişisel evinizde Ay tutulması gerçekleşiyor. Plüton, iletişim evinizde ilerliyor. Düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır takınarak, sosyal yaşantınızda farklı konumlar elde edecek, dayatmacı bir tavır sergileyeceksiniz.

17 Mayıs'ta Jüpiter, karşıt evinize geçiyor. Bu dönem çevrenizden beklemediğiniz avantajlar elde edebilirsiniz. Çevrenizde size karşı çıkanlara da kesin bir şekilde karşı koyacaksınız. 5 Mayıs'ta Ay tutulması sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Değişim içindesiniz; düşüncelerinizin şekil değiştirmesi sonucunda keşfettiğiniz duygular, ilginç konular üzerinde yoğunlaşmanızı sağlayacak.

Suskun ve gizemli bir havaya girecek, düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Hayalleriniz çok zengin olacak. 2 Mayıs'ta Plüton, Kova'da geri hareketine başlıyor. 5 Mayıs'ta Ay tutulması kişisel evinizde gerçekleşiyor. 15 Mayıs'a kadar Merkür geri gitmeye devam ediyor. 19 Mayıs'ta Yeniay, Boğa burcunda doğuyor. 21 Mayıs'ta Mars, Aslan burcuna geçiyor.

Uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz. Hormonal rahatsızlıklar ve ayaklarınızla ilgili problemler ortaya çıkarsa hemen doktorunuza başvurmalısınız. Fazla yoğun düşünmeniz de ruh sağlığınız üzerinde negatif etki yaratacaktır. Kısa yürüyüşler, meditasyon, yoga veya dansla ilgilenmelisiniz.