ATV ekranlarında yayınlanan Yaban Çiçekleri dizisinde izleyicilerle buluşan Akın Akınözü gündem oldu. Akın Akınözü'nün kendisi gibi oyuncu olan annesi Tamer Akınözü'nün hayatı merak ediliyor. Peki,  Tamer Akınözü kimdir?  Tamer Akınözü kaç yaşında, nereli? Tamer Akınözü ne iş yapıyor?  Tamer Akınözü'nün eşi kimdir? İşte detaylar...

Özlem Akınözü Kimdir

ÖZLEM AKINÖZÜ KİMDİR?

Özlem Akınözü, 13 Ekim 1964 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlköğretim eğitimini, Ahmet Vefik Paşa’da tamamlamış ardından Özel Yükseliş Koleji ve Özel Yenişehir Koleji’nde okumuştur. Özlem Akınözü, Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Babası 1988 yılında yaşamını yitiren usta isim Süreyya Arın’dır. Kula’da Üç Gün, Safranbolu’da Zaman gibi filmlerin anlatıcısı olarak yer almıştır. TRT’nin ilk spikerlerinden, İpek Yolu ve bir çok belgesele sesi ile hayat veren seslendirme sanatçısıdır. Türk belgeselciliğinin Babası olarak adlandırılan rahmetli Suha Arın’ın da yeğenidir.

Özlem Akınözü

Özlem Akınözü’de babası gibi 1984 yılından bu yana TRT, özel kanallar ve reklam filmlerinde seslendirme çalışmaları gerçekleştirmiştir. 2003 senesinden beri Milli Eğitim Bakanlığı’nın İlköğretim ve Lise öğrencileri için hazırladığı eğitim CD’lerinin seslendirmesini yapan isimdir. Ayrıca 2004 ve 2005 yılları arasında Akademi Medya’da seslendirme hocalığı yapmıştır.

Özlem Akınözü Akın Akınözü Tamer Akınözü

TAMER AKINÖZÜ KİMDİR?

Özlem Akınözü'nün eşi Tamer Akınözü'dür.

Okul müdürü İbrahim Oktugan kimdir? Okul müdürü İbrahim Oktugan kimdir?

Özlem Akınözü Akın Akınözü Annesi

ÖZLEM AKINÖZÜ'NÜN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

Sensiz Olmuyor (Sema)

Sahte Prenses (Sabahat)

Dicle (Revnak)

Tek Türkiye (Zelal)

Karagül

Zeytin Tepesi

Payitaht Abdülhamit

Kaynak: Haber Merkezi