Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi’nde faaliyete başlayan Akademik Gelişim Anaokulu’nun açılış törenine katıldı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen törende, erken çocukluk eğitiminin önemi vurgulanırken, anaokulunun bölgedeki eğitim ihtiyacına katkı sunması hedeflendi.

Akademik Gelişim Anaokulu Karapürçek’te hizmete açıldı - 2

Ankara’da kar ve karla karışık yağmur etkili oldu
Ankara’da kar ve karla karışık yağmur etkili oldu
İçeriği Görüntüle

AÇILIŞA YOĞUN KATILIM

AK Parti Altındağ Belediye Meclis Üyesi Demet Akçadağ tarafından hayata geçirilen Akademik Gelişim Anaokulunun açılışı; TBMM 27. Dönem AK Parti Ankara Milletvekili Arife Polat Düzgün, Altındağ Kaymakamı Bülent Bayraktar, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım, Altındağ İlçe Müftüsü Abdülhalim Acar, MHP Altındağ İlçe Başkanı Emin Sıtkı Aktaş, AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Murat Yıldırım, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Orhan ile birlikte çok sayıda eğitimci, sivil toplum kuruluşu temsilcisi, meclis üyesi, muhtar ve davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Akademik Gelişim Anaokulu Karapürçek’te hizmete açıldı - 3

Açılışta konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, erken çocukluk eğitiminin bireyin geleceğini şekillendiren en önemli aşamalardan biri olduğuna dikkat çekerek, eğitime yapılan her yatırımın güçlü ve sağlıklı bir toplumun temelini oluşturduğunu vurguladı.

Whatsapp Image 2025 12 26 At 12.01.46 (1)

Program, Altındağ İlçe Müftüsü Abdülhalim Acar tarafından yapılan dua ile devam ederken, ardından açılış kurdelesi kesildi ve davetliler okul binasını gezdi.

Akademik Gelişim Anaokulu Karapürçek’te hizmete açıldı - 5

Bölgenin önemli bir ihtiyacına cevap vermesi beklenen Akademik Gelişim Anaokulunun, çocukların hem akademik hem de sosyal gelişimlerine katkı sunması amaçlanıyor.

Akademik Gelişim Anaokulu Karapürçek’te hizmete açıldı - 6

Muhabir: Eren Güvendik