AK Parti 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Ankara/Sincan'dan aday olan Murat Ercan'ın hayatı yurttaşlar tarafından merak ediliyor. Arama motorlarında, ''Murat Ercan kimdir? Murat Ercan kaç yaşında, nereli? Murat Ercan ne mezunu? Murat Ercan'ın eşi kimdir? Murat Ercan'ın kaç çocuğu var? Murat Ercan hangi görevlerde bulundu'' soruları aratılıyor. Peki, Murat Ercan kimdir? Murat Ercan kaç yaşında, nereli? Murat Ercan ne mezunu? Murat Ercan'ın eşi kimdir? Murat Ercan'ın kaç çocuğu var? Murat Ercan hangi görevlerde bulundu? İşte tüm merak edilenler...

Murat Ercan Görevleri

MURAT ERCAN KİMDİR?

Murat Ercan, 1974 yılında Mucur, Kırşehir'de doğmuştur. Öğrenimini Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde aldığı lisans derecesinin ardından Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi alanında yaptığı yüksek lisansla tamamladı.

Murat Ercan Nereli

Erkan Yolaç kimdir? Erkan Yolaç kimdir?

MURAT ERCAN'IN EŞİ KİMDİR?

Murat Ercan'ın eşi Emine Ercan'dır. Murat Ercan ve Emine Ercan'ın 3 çocuğu vardır.

Murat Ercan Eşi

MURAT ERCAN HANGİ GÖREVLERDE BULUNDU?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde çeşitli görevlerde bulunan Ercan, Mahalle Komisyon Başkanlığı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve İlçe Başkan Yardımcılığı yaptı. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Sincan Belediye Meclis Üyesi seçildikten sonra 10 Kasım 2017'de Sincan Belediye Başkanlığı görevine seçildi.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde de Sincan Belediye Başkanı seçilmiştir.

Murat Ercan 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'den tekrardan Sincan Belediye Başkan Adayı olarak seçilmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi