Türk Hava Yolları'nın yan kuruluşu AJet, düşük maliyetli ve kaliteli hizmet anlayışıyla yolculara fırsatlar sunuyor. Kaçırılmayacak kampanya için yerinizi şimdiden ayırtın!

A Jet (5)

AJet, Avrupa ve Amerika Pazarını Sallıyor:

Türk Hava Yolları'nın yan kuruluşu olan AJet, Türkiye'den yurt dışına 1 dolar, yurt dışından Türkiye'ye 1 avro artı vergilerle bilet kampanyasını duyurdu. Bu kampanya, Türkiye'den yurt dışına (Kuzey Kıbrıs hariç) ve yurt dışından Türkiye'ye direkt uçuşları kapsıyor.

A Jet (4)

Avantajlı Bilet Fiyatlarıyla Dikkat Çekiyor:

Kampanya, 22-24 Mart 2024 tarihlerinde alınacak biletlerle 31 Mart - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek seyahatler için geçerli olacak. Yurt dışına uçuşlarda 1 dolar artı vergiler, yurt dışından Türkiye'ye uçuşlarda ise 1 avro artı vergilerden başlayan fiyatlarla satış yapılacak.

Kapsamlı Uçuş Planları:

AJet'in ilk uçuş ve tanıtım lansmanına sayılı günler kala, şirketin uçuş planları ve hedefleri netleşmeye başladı. Mart ayının sonunda uçuşlara başlaması planlanan AJet, 95 uçaktan oluşan filosuyla yaz aylarında 44 farklı ülkeye uçmayı hedefliyor. Şirketin toplamda 93 destinasyona uçuş gerçekleştireceği belirtiliyor.

A Jet (3)

Rus turistler 3 ay aranın ardından tekrar Samsun’da Rus turistler 3 ay aranın ardından tekrar Samsun’da

İlk Uçuşlara Hazırlık Süreci:

Şirketin ilk uçuşlarına hazırlık sürecinde, yöneticiler ve çalışanlar bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu. AJet'in kuruluşundan bu yana geçen sürede 1586 çalışanın şirket bünyesine katıldığı açıklandı.

Kadın Yönetici Oranı:

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, AJet'in ilk uçuş ve tanıtım lansmanına sayılı günler kaldığını duyurdu. Aynı zamanda Bolat, şirkette kadın yönetici oranının yüzde 25'e ulaştığını da belirtti.

A Jet (2)

Bilet Satışları Başladı:

Kampanya kapsamında alınacak biletler için 22-24 Mart 2024 tarihleri arasında bilet satışları başladı. 31 Mart - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasındaki uçuşlar için avantajlı fiyatlarla bilet alınabilecek.

Kampanya Detayları:

Kampanya kapsamında vergiler ve harçlar hariç ücretlerle Türkiye'den yurt dışına uçuşlar için 1 USD'den başlayan, yurt dışından Türkiye'ye uçuşlar için 1 EUR'dan başlayan ücretler uygulanacak. Kampanya, Türkiye çıkışlı yurt dışı varışlı ve yurt dışı çıkışlı Türkiye varışlı direkt uçuşları kapsıyor ve 50 bin koltuk kontenjanı bulunuyor.

A Jet (1)

Kural ve Koşullar:

Kampanya ile ilgili kural ve koşullar da belirlendi. Buna göre, bilet alımı sadece 22-24 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak ve 31 Mart - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek uçuşlar için geçerli olacak. Kampanya sadece AJet tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olacak.

Uçuş 3 (3)Uçuş 3 (2)Uçuş 3 (1)