Akıllı telefon ve oyuncak sektörü gibi birçok sektörde var olan Xiaomi, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Xiaomi, geçtiğimiz günlerde , airfreyerlara alternatif olarak ürettiği akıllı buharlı fırın Mijia modelini tanıttı. Akıllı bulaşık makinesi ve koşu bantı gibi kullanıcılara konfor alanı sağlayacak ürünler ile yelpazesini genişleten Xiaomi, son olarak tanıttığı akıllı buharlı fırın Mijia sayesinde kullanıcılar, evde daha sağlıklı ve pratik yemekler yapabilecek. Peki, Xiaomi Mijia akıllı fırının fiyatı ne kadar? Xiaomi Mijia akıllı fırının özellikleri ne? İşte detaylar…

XİAOMİ MİJA AKILLI FIRININ ÖZELLİKLERİ NE?

  • Airfryer gibi sağlıklı ve pratik yemekler yapma imkanı sunan ve benzer özelliklere sahip olan Xiaomi Mijia akıllı fırın, hem Airfryer'ın hem de fritözün özelliklerini taşıyor.
  • Farklı pişirme tekniklerine sahip olan cihazda 1200W yüksek güçlü buharlaştırma tavası bulunuyor.
  • Mobil uygulama ile kullanıcılarına uzaktan kontrol etme imkanı sunan bu cihaz, kullanıcılarına çeşitli yemek tariflerinde önerilerde bulunuyor.

Xiaomi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Yiyecekleri hızlı bir şekilde pişirebildiği için size zaman kazandırabilir, böylece mutfakta daha az zaman geçirebilirsiniz. Deneyimli bir aşçı olmasanız bile kullanımı kolaydır.”

XİAOMİ MİJA AKILLI FIRININ FİYATI NE KADAR?

Xiaomi tarafından üretilen Mijia akıllı fırının fiyatı ise 1.999 lira, yaklaşık olarak 282 dolar olduğu öğrenildi.

Haber Merkezi

Editör: Tuba Berfin Akkaya