Yayın hayatına hızlı bir giriş yapan Aile dizisi dün akşam ikinci bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı dizide olay durulmuyor. Devin ve Aslan arasında yaşananlar ise gündem oldu. Dizinin o sahneleri ise çok konuşuldu. İşte detaylar...

devin ve aslan

İKİ KEZ EVLENME TEKLİFİ

Aslan ve Devin aşkı dolu dizgin devam ederken Aslan'dan beklenmedik bir hamle geldi. Devin'e evlilik teklifi eden Aslan, 'hayır' cevabını alınca şaşkına döndü. Ertesi gün Devin'e ayrılmalarının daha iyi olacağını söyleyince Devin çılgına döndü.

aa-2

Lakin Aslan, Devin'i aklından çıkaramadığı için peşinden gitti. Devin'in babasının doğum gününe katılan Aslan, yemek masasında sinirlerine hakim olamayıp Devin'i savundu ve ona aşık olduğunu söyledi.

aaa

Bunu gören Devin Aslan'ın o hareketinden çok etkilendi. Aslan evden çıkınca koşarak peşinden giden Devin, şok bir teklifte bulundu. Devin, Aslan'a 'benimle evlenir misi?' diye sordu. Peki Aslan bu teklifi kabul edecek mi?

aaaa

ASLAN TEKLİFİ KABUL ETTİ Mİ?

Yeni bölüm fragmanına baktığımızda Aslan'ın teklifi kabul ettiğini söyleyebiliriz. Yeni bölümde heyecanlı sahneler izleyiciyi bekliyor.

Haber Merkezi