Başrolünde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Aile dizisi son olarak 10. bölüm ile ekranda yer aldı. Her bölümü reyting rekorları kıran dizi ile ilgili yapılan son haber, dizinin izleyicilerini bir hayli korkuttu. Aile dizisinin setinde yaşanan kaza ufak çapta paniğe neden oldu.

aile4-3

Salı akşamları izleyicisiyle buluşan Aile dizisinin yeni bölümü çekimleri devam ederken, diziyle ilgili gelen son dakika haberi korkuttu. 11. bölüm çekimleri devam eden dizinin setinde kaza yaşandı. 

aile3-4

Dizinin yapım şirketi tarafından yapılan açıklama ile konu hakkında bilgi verildi. Yapım şirketi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Aile dizimizin 11. bölümünün efektli final sahnesinin çekimleri sırasında üzücü bir hadise yaşanmıştır Bazı çalışma arkadaşlarımızın yaralanmalarına neden olan
bu olayın meydana gelmesine ilişkin olası hata ve ihmaller ile ilgili incelemeler başlatılmıştır. Hizmet alınan şirketler bașta olmak üzere her türlü araştırma ve inceleme yapilacak ve tarafımızca sonuca ulaştrilacaktır. Bütün çalışma arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."

Haber Merkezi