Cem Yılmaz'ın eski eşi oyuncu Ahu Yağtu gündem oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Ahu Yağtu kimdir? Ahu Yağtu kaç yaşında? Ahu Yağtu nereli? Ahu Yağtu ne mezunu? Ahu Yağtu'nun sevgilisi kimdir? Ahu Yağtu'nun kaç çocuğu var? Ahu Yağtu hangi dizilerde rol aldı? Ahu Yağtu hangi filmlerde rol aldı'' sorularını aratıyor. Peki, Ahu Yağtu kimdir? Ahu Yağtu kaç yaşında? Ahu Yağtu nereli? Ahu Yağtu ne mezunu? Ahu Yağtu'nun sevgilisi kimdir? Ahu Yağtu'nun kaç çocuğu var? Ahu Yağtu hangi dizilerde rol aldı? Ahu Yağtu hangi filmlerde rol aldı? İşte tüm merak edilenler...

Ahu Yağtu

Ahu Yağtu kimdir?

Ahu Yağtu, 11 Temmuz 1978 tarihinde İzmir'de doğdu. Çocuk yaşta model olmaya karar verince İzmir'den İstanbul'a taşındı. 2001 yılında Tan Sağtürk ile beraber Biri Bizi Gözetliyor yarışma programının ilk sunuculuklarını yaptılar. Daha sonra aralarına Öykü Serter katıldı. 2000 yılında kendisinden 17 yaş büyük olan Cankat Doğan Akçura ile evlendi. 2005 yılında boşandı. 10 Mart 2012 yılında Pera Palace Hotel'de Cem Yılmaz ile evlendi.  2013 yılında boşandı. Cem Yılmaz'dan sonra adı birçok kişiyle anıldı ve uzun bir süredir içecek fabrikaları olan Efe Dursun ile ilişkisi ortaya çıktı. İş insanı yakın bir zamanda sevgilisiyle Barselona'da yaptığı paylaşımla aşkını ilan etti.

Ahu Yağtu Dizileri

Ahu Yağtu, Bebek'te Second Chance isimli vintage butik sahibidir. Aktif olarak podyum yaşantısını sürdürmektedir. Ayrıca Ahu Yağtu oyunculuk dışında stil danışmanlığı ve moda tasarımcılığı da yapmaktadır.

Ahu Yağtu Nafaka

Ahu Yağtu'nun Rol Aldığı Yapımlar

Bir Avuç Deniz  

Arif v 216

Hilal, Feza and Other Planets     

90-60-90           

Biri Bizi Gözetliyor

Savcının Karısı

29-30

Arka Sokaklar   

Kavak Yelleri      

Seda Bakan'ın eşi Ali Erel kimdir? Seda Bakan'ın eşi Ali Erel kimdir?

Komiser Nevzat

Cin Geçidi

Canım Babam   

Aşk ve Ceza       

Bir Çocuk Sevdim

Paramparça       

Kadın

Kardeşlerim

Merve Kült        

Kaynak: Haber Merkezi