Ahmet Kutalmış Türkeş yaptığı açıklamalar sonrası gündem oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Ahmet Kutalmış Türkeş kimdir? Ahmet Kutalmış Türkeş kaç yaşında, nereli? Ahmet Kutalmış Türkeş ne mezunu? Ahmet Kutalmış Türkeş'in eşi kimdir? Ahmet Kutalmış Türkeş hangi görevlerde bulundu'' soruları aratılıyor. Peki,  Ahmet Kutalmış Türkeş kimdir? Ahmet Kutalmış Türkeş kaç yaşında, nereli? Ahmet Kutalmış Türkeş ne mezunu? Ahmet Kutalmış Türkeş'in eşi kimdir? Ahmet Kutalmış Türkeş hangi görevlerde bulundu? İşte tüm merak edilenler...

Kutalmış Türkeş Ne Dedi

AHMET KUTALMIŞ TÜRKEŞ KİMDİR?

Ahmet Kutalmış Türkeş 16 Ekim 1978 tarihinde İstanbul'da doğmuş, ekonomist ve siyasetçidir. Alparslan Türkeş ve Seval Türkeş'in oğlu, Tuğrul Türkeş'in üvey kardeşidir.

Bilkent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü mezunudur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası Finans Bölümünde master yapmıştır. 1998'de Los Angeles'ta Pepperdine University, 1999'da Cenevre'de Webster University ve 2000'de Washington DC'de American University'de eğitim almıştır. 2005 yılından bu yana uluslararası finans piyasaları üzerine çalışmıştır.

Alparslan Türkeş Vakfı Kuruculuğu ve Yönetim Kurulu Üyeliği, TBMM 24. dönem Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul milletvekilliği yapmıştır. XXIV. Dönem Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Türk Grubu Üyeliği yapmıştır. 29 Mayıs 2015'te Adalet ve Kalkınma Partisi'nden istifa etti.

Kutalmış Türkeş Kimdir

İsak Vural Kimdir? İsak Vural nereli? İsak Vural Kimdir? İsak Vural nereli?

AHMET KUTALMIŞ TÜRKEŞ NE DEDİ?

Kutalmış Türkeş, ''Alparslan Türkeş’in evladı olduklarını iddia ederek Türkeş’in adını ve kanını taşıyan öz evlatlarına hakaret edenler, hele de ömründe Türkeş’i görmemiş olanlar! Sizlerin Türkeş'in evladı olması imkansız, zira Türkeş o...lardan çocuk yapmadı hiç! Siz babalarınızı aramaya devam edin, fazla uzaklara değil sizi kullanan adamlara bakın, mesela domuz suratlı Semihe, mesela Sinan‘ın katili çift cinsiyetli İzzetsiz Ulviye’ye!" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi