Acun Ilıcalı, Radikal Tahammülsüz programında Enver Aysever'in sorularını yanıtladı. Programda, Acun Ilıcalı'nın geçmişte Adnan Hoca cemaatine katılması üzerine sorulan soru üzerine verdiği cevaplar dikkat çekti.

Acun Ilıcalı, ailesinin rahmetli olduğu dönemde, 19 ve 20 yaşları arasında bir gençken, tam 35 yıl önce bir süre Adnan Hoca cemaatinde bulunduğunu açıkladı. Ancak, gördüğü bazı yanlışlıkları fark ederek kısa bir süre sonra ayrıldığını belirtti. Ilıcalı, o dönemde cemaatin bir suç örgütü olmadığını, kendisinin de bu gruptan ayrıldıktan sonra 35 yıl boyunca hiçbir ilişkisi olmadığını vurguladı.

Adnan Hoca Acun

Suudi Arabistan'da ülke tarihinin ilk mayolu defilesi düzenlendi! Suudi Arabistan'da ülke tarihinin ilk mayolu defilesi düzenlendi!

Acun Ilıcalı'nın ifadesine göre, Adnan Hoca cemaatinin o dönemde terör örgütü olmadığını söyledi. Ilıcalı, o zamanlarda cemaat mensuplarının kendilerini gizlemediklerini, bu süreçte açık olduklarını ifade etti. Ayrıca, cemaatin o dönemdeki amacının, bugünkü gibi bir terör örgütü olmaktan ziyade dinin güzellikleri ve maneviyatın önemine vurgu yapmak olduğunu söyledi.

adnan oktar kedi

Acun Ilıcalı, Adnan Hoca'nın yanına giriş sebebini, o zamanlar dinin ve maneviyatın güzel olduğuna dair yapılan vurgularla açıkladı. Ilıcalı, ailesinin kaybı nedeniyle yaşadığı zor dönemlerde bu gruba katıldığını, ancak daha sonra cemaatin yanlışlarını fark ederek ayrıldığını belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi