Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle gaziler ve şehit yakınlarıyla bir araya geldi.

Mansur Yavaş Gaziler ve Şehit Yakınlarıyla Buluştu
Yavaş, ilk olarak Gençlik Parkı’nda bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ardından Pursaklar ilçesinden gelen 6 kişilik gazi heyetini makamında ağırladı.

Yavaş’tan Destek Mesajı
Gaziler ve şehit yakınlarıyla kahvaltıda buluşan Yavaş, kahraman gazilerin ve vatan uğruna hayatını kaybeden şehitlerin ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.
Pursaklar’dan gelen gazi heyetiyle de sohbet eden Yavaş, gazilerin taleplerini tek tek dinleyerek not aldı. Yavaş’ın samimi ilgisi ve destek mesajları, katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, gaziler ve şehit yakınları için dayanışma projelerini sürdüreceği ifade edildi.





