Sinemaseverler için sevindirici haber geldi! Konusu ve oyuncu kadrosu ile sinemaseverler tarafından büyük bir merakla beklenen filmler, 5 Mayıs Cuma günü vizyona girdi. Büyük bir heyecanla beklenen yapımların, rekabeti başladı. Sinema salonlarında bu hafta 1’i yerli olmak üzere toplamda 6 yapım vizyona girdi. Peki, bu hafta hangi filmler vizyona girdi? Hangi filmler sinemaseverler ile buluştu? Vizyondaki filmlerin konusu ne? İşte, tüm merak edilenler…

galaksinin koruyucuları

GALAKSİNİN KORUYUCULARI 3

Yönetmenliğini ve senaristliğini James Gunn’ın, senaristliğini  üstlendiği Aksiyon, Fantastik ve Bilimkurgu filminin oyuncu kadrosunda ise Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista yer almakta. Galaksinin Koruyucuları 3, Rocket’in hayatını kurtarmak için yeniden bir araya gelen Koruyucular'ın hikayesini konu ediyor. Sevilen uyumsuzlar takımı Koruyucular, yaşananların ardından kendilerine Knowhere’de yeni bir hayat kurar. Ancak onların sakin yaşamı, Rocket’in çalkantılı geçmişinin izleri nedeniyle pek de uzun sürmez. Gamora’yı kaybetmesinin etkisinden çıkamayan Peter Quill, Rocket’in hayatını kurtarmak için takımı yeniden bir araya getirmeye karar verir. Bu görevin başarıyla yerine getirilememesi durumunda Koruyucular’ın sonu gelecektir.

Şeytanın düşmanı

ŞEYTANIN DÜŞMANI

Yönetmenliğini Julius Avery’in, senaristliğini Evan Spiliotopoulos, Michael Petroni’nin üstlendiği Korku filminin oyuncu kadrosunda ise Russell Crowe, Daniel Zovatto, Alex Essoe almakta. Şeytanın Düşmanı, Vatikan'ın baş şeytan kovucusu olarak görev yapan rahip Gabriele Amorth'un hayatına odaklanıyor. Gabriel Amorth, hayatı boyunca yüz binden fazle şeytan çıkarma gerçekleştiren ve Vatikan'ın baş şeytan kovucusu olarak görev yapan bir rahiptir. Yeni bir vaka Amorth’u bir varlık tarafından ele geçirildiği ortaya çıkan bir çocuğun başına götürür. Amorth’un görüşüne iblis istilasının arkasında şüphelendiği şeylerden fazlası vardır. Çocuğa musallat olan şeytanı çıkarmaya çalışan rahip, bu sırada asırlardır Vatikan’ın gizli tutmaya çalıştığı bir komployu ortaya çıkarır.

Aşkın Saati 1903

AŞKIN SAATİ 19:03

Yönetmenliğini Hasan Gümet’in, senaristliğini Özgür Özgülgün’ün üstlendiği, Komedi filminin oyuncu kadrosunda ise Serkan Keskin, Şinasi Yurtsever, Erkan Can yer almakta. Uzun aradan sonra Beşiktaş’ın şampiyon olması, herkesi sevince boğar. Ancak şampiyonluk maçını izlerken dedesinin kalp krizi geçirip ölmesiyle torunu Oktay büyük bir hüzne kapılır. Artık bir yetişkin olan Oktay’ın hayatı, bir gün yolda bir anahtarlık bulmasıyla bambaşka bir hal alır. Anahtarlığı bulduğu dükkana giren Oktay, burada hayatının aşkı ile tanışır. Oktay’ın üniversite öğrencisi olan sevgilisi Aslı, Beşiktaş semti üzerine tez yazmaktadır. Gün geçtikçe birbirlerine daha çok bağlanan Aslı ile Oktay’ın mutluluğu evlilikle sonlanacak mıdır?

tatlı bela

TATLI BELA

Yönetmenliğini Roger Kumble, senaristliğini Roger Kumble ve Jamie McGuire üstlendiği Romantik filminin oyuncu kadrosunda ise Dylan Sprouse, Virginia Gardner, Austin North yer almakta. Tatlı Bela, farklı hayatlara sahip olan Travis ile Abby arasındaki tutkulu aşka odaklanıyor. Abby Abernathy, karanlık geçmişini arkasında bırakıp yeni bir hayata başlayan bir üniversite öğrencisidir. Onun hayatı, tam olarak ihtiyaç duyduğu biri olan sorunlu genç bir adam olan Travis ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır. İkisi arasındaki çekişmeli arkadaşlık, kısa bir süre sonra yıkıcı bir aşka dönüşür. Sorunlu bir geçmişe sahip olan Travis’in sıkıntılı yaşamı ve Abby’nin gelecek hedefleri, ikisinin zorlu bir yolculuğa çıkmasına neden olur.

suç bende

SUÇ BENDE

Yönetmenliğini ve senaristliğini François Ozon’un üstlendiği Polisiye filminin oyuncu kadrosunda ise Nadia Tereszkiewicz, Rebecca Marder, Isabelle Huppert yer almakta. Suç Bende, cinayetle suçlanırken en yakın arkadaşının da yardımıyla bambaşka bir hayata dahil olan bir oyuncunun hikayesini konu ediyor. 1930'larda Paris'te, genç ve oldukça meteliksiz ve yeteneksiz bir aktris olan Madeleine Verdier, ünlü bir yapımcıyı öldürmekle suçlanır. İşsiz genç bir avukat olan en iyi arkadaşı Pauline'in yardımıyla meşru müdafaayla beraat eder. Gerçek gün yüzüne çıkana kadar Madeleine için şan ve başarıdan oluşan yeni bir hayat başlar.

Şüphe-1

ŞÜPHE

Yönetmenliğini Jamie Patterson’ın senaristliğini Christian J. Hearn’ın üstlendiği Korku filminin oyuncu kadrosunda ise April Pearson, Samantha Bond, James Cosmo yer almakta. Şüphe, babasının ölümü ile ilgili gerçekleri öğrenmeye çalışan bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Babasının intiharı, genç bir anne olan Helen için büyük bir yıkım olur. Çok geçmeden Helen, babasının ölümüne neyin yol açtığını araştırmaya başlar. Yaptığı araştırmalar onun 30 yıl öncesine ait çözülmemiş bir gizemi ortaya çıkardığında, çocuğu için ölümcül olabilecek karanlık bir aile sırrını keşfeder.

Haber Merkezi

Editör: Tuba Berfin Akkaya