Haber - Züleyha Kandöker Yiğit

Gökyüzünün hareketli olduğu 30 Ekim'de burcunuzda neler oluyor? Hangi burcu aşk, para bekliyor?  İşte tüm merak edilenler...

burç-1

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 30 EKİM

koç

Koç Burcu:

Bugün, yeni bir proje veya girişim için harika bir gün. Yaratıcılığınız ve özgüveniniz yüksek olacak. Bu enerjiyi yeni bir şeyler öğrenmek veya becerilerinizi geliştirmek için de kullanabilirsiniz. Paranızın nereye gittiğine dikkat etmezseniz ileride sorun yaşayabilirsiniz. Bir aile toplantısında ilgi odağı olacaksınız.

boğa

Boğa Burcu:

Bugün, kendinizi biraz daha yalnız hissedebilirsiniz. Bu, yeni insanlarla tanışmak veya sosyalleşmek için iyi bir gün değil. Kendinize vakit ayırın ve kendinizi iyi hissetmeniz için ne gerekiyorsa yapın.Ruhsal gelişim için gerekli olan zihinsel sağlığınıza dikkat edin. Düşünceniz hayatınızın anahtarıdır; iyi ve kötü her şey onun içinden gelir. Size ihtiyacınız olan ışığı verir ve sorunları çözmenize yardımcı olur. Evinizde değişiklik yapmadan önce herkesin sizinle aynı fikirde olduğundan emin olun.

ikizler

İkizler Burcu:

Bugün, iletişim ve ifade yetenekleriniz güçlü olacak. Kendinizi başkalarına net bir şekilde ifade edebilirsiniz. Bu enerjiyi yeni fırsatlar yaratmak veya ilişkilerinizi geliştirmek için kullanabilirsiniz. Mutluluğu başkalarıyla paylaşmak sağlığınızı iyileştirebilir. Geçmişte harcadığınız paranın karşılığını ödemek zorunda kalma ihtimaliniz var. Bu, paraya çok ihtiyacınız olacağı ancak onu alamayacağınız anlamına gelir. Güzel davranışlarınız aile hayatını daha iyi hale getirecek.

14 Mayıs Başak burcu günlük burç yorumu 14 Mayıs Başak burcu günlük burç yorumu

yengeç

Yengeç Burcu:

Bugün, duygularınız biraz karmaşık olabilir. Kendinizi güvensiz veya kaybolmuş hissedebilirsiniz. Bu duyguları kabul edin ve kendinize biraz zaman verin. Doğa sana çok fazla güven ve bilgi verdi; bundan en iyi şekilde yararlanın. Bu gece büyük ihtimalle para kazanacaksınız çünkü daha önce ödünç aldığınız para hemen geri ödenecek. Bir arkadaşınız kişisel sorunlarıyla ilgili yardım almak için size gelebilir. Bu devirde aşkı bulmak oldukça zor. Size en yeni becerileri ve teknolojileri öğretecek kısa süreli derslere kaydolun.

aslan

Aslan Burcu:

Gülümsemek herhangi bir hastalıktan kurtulmanın en iyi yoludur, bu yüzden iyileşmek için onu kullanın. Bugünlerde paranızla pek çok şeyi satın alabilirsiniz. Bu nedenle bugün iyi bir bütçe yapmalısınız ki tüm zorluklarınızla ve para sorunlarınızla başa çıkabilesiniz. Bazılarınız ev için hediyeler veya başka bir şey satın alabilir. Aşk aklınızı ve kalbinizi çalıştırır. Sizinle çalışan insanlar otoriter davranışlarınızı eleştirecekler.

başak

Başak Burcu:

Bugün, kendinizi çok enerjik ve tutkulu hissedeceksiniz. Bu enerjiyi yeni hedeflere ulaşmak veya hayallerinizi gerçekleştirmek için kullanın. Gerekmeyen stres ve endişe hayatınızın suyunu tüketebilir ve sizi boş bırakabilir. Sorununuzu daha da kötüleştirmelerine izin vermektense bunlardan kurtulmak daha iyidir. Kimse başkalarına borç vermeyi veya para vermeyi sevmez ancak ihtiyacı olan birine para vermek kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Birisi itibarınıza zarar vermeye çalışabilir, bu yüzden dikkatli olun.

terazi

Terazi Burcu:

Bugün, başkalarıyla uyum içinde olmak ve ortaklık kurmak için harika bir gün. Bu enerjiyi yeni arkadaşlar edinmek veya ilişkileri geliştirmek için kullanın. Bugün ekonomi açısından karışık bir gün olacak. Gerçekten çok çalışırsanız bugün kazanılacak para var. Çocuklarınızın endişelerini dinlemek ve desteklemek önemlidir. Sevgilinizle özel vakit geçirmek istiyorsanız dışarı çıkarken giydiklerinize dikkat edin.

akrep

Akrep Burcu:

Bugün, sezgileriniz ve içgüdüleriniz güçlü olacak. Bu enerjiyi yeni fırsatlar yaratmak veya hedeflerinize ulaşmak için kullanın. Gönüllü olmak ve iyi amaçlara para vermek rahatlamanıza yardımcı olabilir. Babanızın size verdiği her tavsiye işinizde size yardımcı olabilir. Ailenizdeki ve arkadaş çevrenizdeki insanlar size yardım edecek. Gününüz romantik anılarla dolu olacak. Partnerinizle anlaşmak zor olacak. Yazışmalara dikkat edin. Siz ve eşiniz, bir çift olarak birlikte geçirdiğiniz güzel zamanları hatırlayacaksınız.

yay

Yay Burcu:

Bugün, özgürlüğünüzü ve bağımsızlığınızı ifade etmek için harika bir gün. Bu enerjiyi yeni deneyimler yaşamak veya yeni yerler keşfetmek için kullanın. Akşam saatlerindeki sosyal etkinlikler düşündüğünüzden çok daha iyi geçecek. Teklif etmek sana fazla gelebilir ama aynı zamanda seni özgürleştirecektir. Bugün dışarıda size yanıldığınızı göstermek isteyen biri var.

oğlak

Oğlak Burcu:

Bugün, hedeflerinize ulaşmak ve hayallerinizi gerçekleştirmek için harika bir gün. Bu enerjiyi yeni bir kariyere başlamak veya eğitiminizi ilerletmek için de kullanabilirsiniz. Eskiden parayı fazla düşünmeden harcayan insanlar artık bunun hayatta ne kadar önemli olduğunu görebiliyor çünkü ona ne zaman ihtiyacınız olacağını asla bilemezsiniz. Ailenizi görmek size düşündüğünüzden çok daha iyi gelecek. Bugün ciddi çalışma ve kamuoyunun dikkatini çekme günüdür.

kova

Kova Burcu:

Bugün, yeni fikirler ve yenilikçi çözümler üretmek için harika bir gün. Bu enerjiyi işinizde veya kişisel yaşamınızda yenilikler yapmak için kullanın. Diş ağrınız veya mide rahatsızlığınız varsa bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Hemen daha iyi hissetmek için doktorunuzun size yapmanızı söylediği şeyleri yapın. Günümüzde evli olan insanlar, çocuklarının okul masraflarına çok fazla para harcamak zorunda kalabilirler. Değer verdiğiniz kişilere hediye vermek ve onlardan hediye almak için güzel bir gün. Söylediğin bir şey sevgilini incitmiş olabilir. Neyi yanlış yaptığınızı anlamaya çalışın.

balık

Balık Burcu:

Bugün, yaratıcılığınız ve hayal gücünüz yüksek olacak. Bu enerjiyi sanat, müzik veya yazma gibi yaratıcı projelere başlamak için kullanın. Zafer yakın görünse de işler daha az heyecan verici hale geliyor. Öfkenizin sizi ele geçirmesine izin vermeyin. İş yerindeki herkese iyi davranın. Bu yoldan saparsanız işinizi kaybedebilirsiniz, bu da mali durumunuza doğrudan zarar verir. Ailenize bakmak için elinizden geleni yapın.

Editör: Nisa K.