23 Eylül, Arama motorlarında ''23 Eylülde  doğan Türk ve yabancı ünlüler kimlerdir? 23 Eylülde doğanların ortak özelikleri nelerdir?'' soruları aratılıyor. Peki 23 Eylülde  doğan Türk ve yabancı ünlüler kimlerdir? 23 Eylülde doğanların ortak özelikleri nelerdir? İşte tüm merak edilenler...

23 Eylül'de doğmuş bazı Türk ve yabancı ünlüler şunlardır:

Türk Ünlüler:

Engin Altan Düzyatan: Türk oyuncu, 1979 yılında doğdu. "Diriliş: Ertuğrul" dizisindeki rolüyle tanınır.

Hande Yener: Türk pop müziği sanatçısı olan Hande Yener, 1973 yılında doğdu.

Cem Yılmazer: Türk aktör ve sunucu, 1970 yılında doğdu. "Güle Güle Godard" ve "Alo Alo" gibi projelerle tanınır.

Yabancı Ünlüler:

Bruce Springsteen: Amerikalı rock müziği efsanesi Bruce Springsteen, 1949 yılında doğdu. "Born in the U.S.A." ve "Dancing in the Dark" gibi hit şarkılarıyla ünlüdür.

Ray Charles: Amerikalı efsanevi şarkıcı ve müzisyen Ray Charles, 1930 yılında doğdu. "Georgia on My Mind" ve "Hit the Road Jack" gibi şarkılarıyla tanınır.

Babalar Günü ne zaman? Babalar Günü tatil mi? Babalar Günü ne zaman? Babalar Günü tatil mi?

Julio Iglesias: İspanyol şarkıcı ve müzisyen Julio Iglesias, 1943 yılında doğdu. Latin müziğinin önemli temsilcilerinden biridir.

Ortak Özellikler:
23 Eylül'de doğan kişilerin ortak özellikleri tıbbi bir temele dayanmamakla birlikte astrolojiye dayalı bir bakış açısından değerlendirilir. Astrolojiye göre, 23 Eylül burçları Başak burcuna, yani burcun son günlerine denk gelir. Başak burcu, titizlik, düzen, pratiklik ve analitik düşünme yetenekleriyle ilişkilendirilir. Aynı zamanda, 23 Eylül doğan kişilerin yaratıcı ve sanatsal yetenekleri olabilir. Ancak unutulmamalıdır ki astroloji bilimsel bir temele dayanmaz ve herkes için geçerli değildir. İnsanların kişilikleri ve özellikleri, sadece doğum tarihine dayanarak belirlenmez.

Editör: İrem Akbaş