Sağlık Bakanlığı kura sonuçları ve kura canlı yayını adaylar tarafından yakından takip ediliyor. Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı için kura çekilişleri yapıldı. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekilişleri canlı yayından takip edilebildiği gibi isim listeleri için ise sorgulama ekranı bulunuyor. İşte 2023 Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları sorgulama ekranı...Sağlık Bakanlığı kura sonuçları isim listesine nereden bakılır?

26 NİSAN SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ ŞEHİRLERİ

Sağlık Bakanlığı işçi alımı için kura çekimi 25 Nisan tarihinde başladı ve 26 Nisan'da da devam etti. İşte 26 Nisan 2023 (Çarşamba) günü kura çekilişi yapılacak olan iller:Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce. (Kura çekilişi saat 10:00’da Kocaeli ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Düzce ili için çekiliş yapılarak tamamlandı.)

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI 

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları sorgulama ekranı üzerinden sorgulanabiliyor. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları kuranın yapıldığı aynı gün saat 22:00’den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir.

Editör: Rozita Hamidi Cizreli