MSÜ sonuçları son dakika açıklandı. Böylece binlerce askeri öğrenci adayının bekleyişi son buldu. 2 Nisan Pazar günü düzenlenen Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı sonuçları bugün ÖSYM tarafından erişime açıldı. Akademik kariyerini Deniz, Hava, Kara Harp Okulları'nda askeri eğitim alarak sürdürmek isteyen adaylar puanlarını öğrenmek için MSÜ sınav sonuçları açıklandı mı, nasıl ve nereden öğrenilir sorularına yanıt arıyor. Sorgulama işlemleri ÖSYM sonuç ekranı üzerinden yapılacak olup adaylar için tercih ve kayıt süreci başlayacak. Peki, 2023 MSÜ sonuçları nereden bakılır, nasıl öğrenilir? İşte, ÖSYM sınav sonucu sorgulama ekranı…

2023 MSÜ SONUÇLARI AÇIKLANDI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2 Nisan 2023 tarihinde düzenlenen Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı sonuçları ile ilgili beklenen açıklama geldi.

MSÜ sınav sonuçları, 27 Nisan 2023 Perşembe günü yani bugün açıklandı!

ÖSYM tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''2 Nisan 2023 tarihinde uygulanan 2023 Millî Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'nın (2023-MSÜ) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarına 27 Nisan 2023 tarihinde saat 11.00'den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecektir.''

2023 MSÜ SINAV SONUÇLARI SORGULAMA

Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.trinternet adresinden ve ÖSYM mobil uygulamalarından öğrenebilecek.

Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecek.

SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: Rozita Hamidi Cizreli