Haber - Züleyha Kandöker Yiğit

Gökyüzünün hareketli olduğu 19 Ekim'de burcunuzda neler oluyor? Hangi burcu aşk, para bekliyor?  İşte tüm merak edilenler...

burç-1

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 13 EKİM

koç

Koç Burcu:

Aile üyelerinizin tavsiyelerine dikkat edin. Büyüklerin varlığına önem verin. Sağlık göstergelerine karşı ihmal göstermeyin. Yeni ilişkilerde rahat bir mesafeyi koruyun. Hayat bu kadar mükemmel göründüğünde, aklınıza girmek kolaydır. En kötü senaryoyu gözünüzde canlandırmak ya da bu 'rüyanın' bir şekilde sona ereceğine inanmak lazım.

boğa

Boğa Burcu:

Gayrimenkul ve emlak konularına yöneleceksiniz. Yönetsel çalışmalar hız kazanacak. Kariyerinize ve işinize odaklanacaksınız. Ortak projelere ve ortaklıklara aktif olarak katılın. Dinlenmeye ve yuvalanmaya zaman ayırın. Kendinizle baş başa kalmaya zaman ayırın ve sevdiğiniz tüm aktivitelerle kendinizi şımartın.

ikizler

İkizler Burcu:

Önemli bilgiler alabilirsiniz. Profesyonellik ve disiplin artacak. Daha iyi bir rutini sürdürün. Organizasyona önem verin. Hizmet görevlerinde ilerleme olacaktır. İş yerinde baştan çıkarıcılıktan kaçının. En kötü senaryoyu hayal etmek ve hayallerimizin asla fiziksel olarak şekillenmeyeceğine kendimizi ikna etmek için çok zaman harcama.

yengeç

Yengeç Burcu:

Herkes zekanızdan ve faaliyetlerinizden etkilenecektir. Görevleri hızlı bir şekilde tamamlayacaksınız. Sanatsal yetenekleriniz gelişecek. Yüksek düzeyde zihinsel beceriye ulaşacaksınız. Ruhun sizinle ve sizin aracılığınızla çalıştığını ve her aşamada ihtiyaç duyduğunuz kaynakların deneyiminize gireceğini bilin. Bilinmeyene doğru maceraya atılmaktan korkma.

aslan

Aslan Burcu:

Coşkunuz ve heyecanınız devam edecek. Bencilliği bırakın. Yönetim gelişecek. Suçlama ve suçlamalardan kaçının. Maddi şeylere odaklanın. İlişkilerinizi vurgulayın. Kim olduğunuzu ve bu gezegene ne için geldiğinizi hatırlamak için. Yolunuza ve amacınıza uyum sağlamak, birkaç kişiyi hayal kırıklığına uğratmanızı gerektirecektir.

başak

Başak Burcu:

Dostluk duygunuz güçlenecek. Negatif bireylerden uzak durun. Sosyal aktivitelerde başarı bulacaksınız. Büyük hedefi küçük hedeflere ayırmanın zamanı geldi. Kelime dağarcığınıza 'sabır' ve 'kararlılık'ı eklemek iyi olacaktır. Büyüklerin huzuruna çıkacaksınız. Kısa yolculuklar mümkündür.

terazi

Terazi Burcu:

Evinizde ve ailenizde neşeli bir atmosfer hakim olacak. İyi bir yaşam standardını sürdüreceksiniz. Önemli konularda destek alacaksınız. Kişisel konular çözülecek. Kan akrabalarınızla ilişkileriniz daha iyi olacak. Şu anda hayatta kolaylıkla, neşeyle ilerliyorsunuz. Olmanız gereken yerde olduğunuzu ve her şeyin ilahi plana göre geliştiğini kalbinizin derinliklerinde bilirsiniz.

akrep

Akrep Burcu:

Sanatsal çalışmalara ilgi duyacaksınız. Kendini geliştirmeye odaklan. İletişiminiz ve davranışlarınız ilgi çekici olacak. Güzel teklifler alacaksınız. Olumluluk artacaktır. Evren sizi cezalandırmak istediği için değil, evren en yüksek potansiyelinizi ortaya çıkarmanızı istediği için zorluklar daha da zorlaşacak. Kendinizin en özgün versiyonu olarak ortaya çıkabilmeniz için, atmanız gereken katmanların farkına varın.

25 Nisan burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı? 25 Nisan burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı?

yay

Yay Burcu:

İçgörü, koordinasyon ve uyumla ilerlemeye devam edeceksiniz. İşlemleriniz üzerinde kontrol sizde olacak. Dış ilişkilerde hareketlilik olacak. Çalışmalarınızda planlar ivme kazanacak. İlişkilerinizde akıllılığı artıracaksınız. Her bitişin içinde yeni bir başlangıcın tohumunu taşıdığını unutmayın. Olayların sizin için değil sizin için olduğunu ve şu anda olmanız gereken yerde olduğunuzu unutmayın.

oğlak

Oğlak Burcu:

Hedeflerinize doğru ilerlemeye devam edeceksiniz. Kariyerinizde ve işinizde başarı ve ilerleme ön plana çıkacak. Profesyonel çabalarınızda başarılı olacaksınız. Çok yönlü hayırlar mevcut olacak. Yolunuza ve amacınıza yönlendiriliyorsunuz. Sahte kontrol duygunuzu bırakın ve sizin için düzenlenen birçok mucizeye yer açın.

kova

Kova Burcu:

Her alanda dengeli davranışı sürdürün. İdari faaliyetlere katılımı artırın. Beklentilere göre çalışmaya devam edin. Yönetişim ve idari konularda tercih edileceksiniz. Başarı artacak. Yetkililerden ve yaşlılardan tavsiye alın. Aklınızda yolculuk tutkusu varsa, rezervasyonlarınızı en kısa sürede halledin!

balık

Balık Burcu:

İmanı, maneviyatı ve inançları güçlendireceksiniz. Uygun koşullar başarıyı getirecektir. Engellemelerden kurtulacaksınız. Bekleyen planlar uygulamaya konulacaktır. Bildiğiniz gibi kendinize hayatın acısını çekme izni verin, ama aynı zamanda tüm bunların sizin en yüksek ve en büyük iyiliğiniz için hizalandığına dair kalbinizin derinliklerine güvenin.