Haber - Züleyha Kandöker Yiğit

Gökyüzünün hareketli olduğu 18 Ekim'de burcunuzda neler oluyor? Hangi burcu aşk, para bekliyor?  İşte tüm merak edilenler...

burç-1

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 13 EKİM

koç

Koç Burcu:

İşyerinde bazı sorunlar çıkabilir, kendini kanıtlaman gerekebilir. Kazanç fırsatları mevcut doğacak. Faaliyetinizi ve uyanıklığınızı devam ettirin. Söylentilerden kaçının. Mini seyahatler olabilir fırsatı değerlendirin. Mali işler yolunda olacak.

boğa

Boğa Burcu:

Ofisten kaçmak yerine kişisel işlerine biraz zaman ayırman daha iyidir. Ağır harcamalar ufukta göründüğü için şimdi tasarruf etmeye başla. Arkadaşlarınızın çevresi muhtemelen genişleyerek hayattaki daha fazla anıyı ekleyecektir. Temkinli olun fakat abartmayın.

ikizler

İkizler Burcu:

İşlerinize dikkat edin. İş yerinde, odaklanmanız ve enerjinizle büyük bir projeyi takdire şayan bir şekilde ele almayı başaracaksınız. Sağlıklı yiyeceklere geçin ve abur cuburlardan tamamen kaçının. İnancınızı ve güveninizi koruyun.

yengeç

Yengeç Burcu:

Kazanç fırsatları mevcut olacak. Faaliyetinizi ve uyanıklığınızı sürdürün. Verimli olmaya çalışın. Fazla hesapçı olmak sizin felaketiniz olabilir, o yüzden bazı şeyleri de şansa bırakın! Sağlıklı kalmak istiyorsanız aşırılıklardan kaçının.

aslan

Aslan Burcu:

Aile ve partner ilişkileriniz biraz gerilebilir. Fazla parlamayın. Gelenekleri koruyun. Mülk ve araç konularında çözümler olacak. Sabrınızı koruyun ve ahlak kurallarına uyun.Bazı kazançlı programlara yatırılan para iyi getiriler sağlamaya başlar. Bugün kendinizi enerjik buluyorsunuz ve egzersizi abartabilirsiniz.

başak

Başak Burcu:

İyi bir kazanç kaynağı karşınıza çıkabilir ve finansal güvence sağlayabilir. Emekleriniz gözden kaçmayacaktır ancak istenilen getirileri alamayabilir. İşinizde ve işinizde başarıyı kolayca bulacaksınız. Olumlu teklifler alacaksınız. Yardım almaktan çekinmeyin.

terazi

Terazi Burcu:

Eski bir dostla tanışmak heyecan verici olacaktır ancak çok geçmeden her şeyin eskisi gibi olmadığını anlayacaksınız. Duygularınız üzerinde kontrol sahibi olacaksınız. Anlamlı karşılaşmalar için fırsatlar olacak. Konuşmanız ve iletişiminiz tatlı olacak. Yaşam standardı iyileşecek.

akrep

Akrep Burcu:

İlişkilerde iyileşmeler görülecek ve her şey olumlu yönde etkilenecektir. Hukuki bir mücadele uzayabilir, ancak cesaretiniz kırılmasın çünkü bu sizin istediğiniz gibi sonuçlanacaktır. Akademik cephede sizi çok sıkı bir çalışma bekliyor. Duygusal duyarlılığınızı koruyacak ve yenilik getirmeye devam edeceksiniz.

yay

Yay Burcu:

İşyerindeki performansınızı artırmanız ve üst kademeler tarafından fark edilmeniz muhtemeldir. Fedakarlık ve işbirliği duygusu gelişecek, herkese saygı duyacaksınız. Dış ilişkilerde hareketlilik artacak. İlişkilerinizi geliştirmeye ve başkalarıyla bağlantı kurmaya çalışın.

26 Nisan burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı? 26 Nisan burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı?

oğlak

Oğlak Burcu:

Kariyerinizde ve işinizde hızlı bir ilerleme kaydedeceksiniz. Temel görevlerde elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız. Herkesi bir araya getirerek kariyerinize ve işinize odaklanacaksınız. Hem kişisel hem de profesyonel alanda başarı merdivenini tırmanırken mükemmel bir gün sizi karşılıyor.

kova

Kova Burcu:

Hedefinize ulaşmak için mevcut performansınızdan daha iyisini yapmanız gerekecektir. Partnerinizin emirlerinizi yerine getirmesini istiyorsanız yaklaşımınızı yumuşatın. Büyük düşün. Manevi konulara olan ilginizi sürdüreceksiniz. Mesleki eğitime odaklanacaksınız.

balık

Balık Burcu:

Ailenin desteği ve ilgisi çok cesaretlendirici olacaktır. Formda kalmak için sıkı bir diyet kontrolü önemlidir. İnatçılıktan ve sabırsızlıktan kaçının. Kuralları gözden kaçırmayın. Yabancılarla mesafenizi koruyun. Fiziksel belirtileri göz ardı etmeyin. Tartışmalara ve tartışmalara katılmaktan kaçının.