Haber - Züleyha Kandöker Yiğit

Gökyüzünün hareketli olduğu 17 Ekim'de burcunuzda neler oluyor? Hangi burcu aşk, para bekliyor?  İşte tüm merak edilenler...

burç-1

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 13 EKİM

koç

Koç Burcu:

Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Duygusal konularda oldukça inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz. Güç ağırlıklı bir sosyal platform hazırlığı içindesiniz.

boğa

26 Nisan Koç burcu günlük burç yorumu 26 Nisan Koç burcu günlük burç yorumu

Boğa Burcu:

Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahat bir şekilde ifade ettiğiniz için, çevreniz kalabalık olacak. Arkadaşlarınızla sosyal organizasyonlar içinde olacağınız bugünde, girişimciliğiniz ön plana çıkıyor. Tepki alabilirsiniz.

ikizler

İkizler Burcu:

Bugün enerjinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Ailenizle aranızda sezgisel bağ oluşturmak isteyebilirsiniz. Kişiliğinizi her zaman vurgulamaktan yanasınız. Yaşamınızla ilgili hiç kimseye ödün vermek istemiyorsunuz.

yengeç

Yengeç Burcu:

Olabilecek aksilikler konusunda kendinizi donanımlı hissediyorsunuz. Çevrenizdeki birçok farklı oluşuma karşı aldığınız tedbirler sonuç getirecek. Yaşama mantık çerçevesi içinde baktığınız için, çözüme ulaşmanız zor olmuyor.

aslan

Aslan Burcu:

Maddi konulara farklı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Sevdiğiniz kişilerin, finans konularında belirli yaklaşımları olacak. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin kesin tavırları var. Uzlaşmanın yollarını aramalısınız.

başak

Başak Burcu:

Bugün çevrenizle yoğun iletişim içinde olacaksınız. Kardeşler arasında yolculuklar söz konusu olacak. Yaşamın felsefi yönünü görmek istiyor ve düşüncelerinizi kendi yorumlarınız doğrultusunda ortaya koymak istiyorsunuz.

terazi

Terazi Burcu:

Duygusal yaşantınızla ilgili kesin tavırlarınız mevcut. Çevresel koşullarınızı yeniden irdelemekten korkmuyorsunuz. Geçmişle ilgili konuların kafanıza takılmasına izin vermemelisiniz. Güçlü olmak iyidir.

akrep

Akrep Burcu:

Yakın dostlarınızın size destek vereceği, yeni konular gündeme gelecektir. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok. Bugün, fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız.

yay

Yay Burcu:

Doğanız gereği özgür ve kendi bildiğini okuyan bir yapınız var. Sizi dizginlemek adeta imkansız. Sadece mantığınıza hitap edildiği zaman ikna oluyorsunuz. Bugün duygularınızı rahat bir şekilde ifade etmeyi isteyeceksiniz.

oğlak

Oğlak Burcu:

Bugün, kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz. Eğitiminizle ilgili statü isteği içinde olmalısınız. Arkadaşlarınızla bir araya gelerek, felsefi yaklaşımlarınız olacaktır.

kova

Kova Burcu:

Finans konularının gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün, çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Uranüs açısının sizi zorlaması karşısında bazı engellere takılabilirsiniz. Sistemli davranıyorsunuz.

balık

Balık Burcu:

Çevre ilişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, fiziksel enerjinizi sportif olaylarda kullanmalı ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak konuşmalar yapmamalısınız. Aşk konusunda her an her şey olabilir, unutmayın.