Ankara Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (BELMEK), Cumhuriyetin 100’üncü yaşını hazırladıkları özel bir sergiyle kutlayacak. Kursiyerler ve usta öğreticilerin 5 branşta hazırladığı 186 eserinin yer alacağı Cumhuriyet temalı sergi, 26-30 Ekim tarihleri arasında Zafer Çarşısı Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilecek.

Cumhuriyetin 100’üncü yaşını Başkentin dört bir yanında düzenlenen etkinliklerle kutlamaya başlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, sergiden spor müsabakalarına ve konferanslardan konserlere kadar pek çok etkinliğin hazırlıklarını da sürdürüyor.cumhuriyet 100

Başkentli kadınların üretime teşvik edilmesi ve istihdamına katkı sağlanması için açılan Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (BELMEK), Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel bir sergi düzenleyecek.

ZAFER ÇARŞISI SANAT GALERİSİ’NDE ZİYARET EDİLEBİLECEK

BELMEK kursiyerleri ile 30 usta öğreticinin 5 branşta hazırladığı 186 eserden oluşan ve bir yıllık çalışmalarının yer alacağı Cumhuriyet temalı sergi, 26-30 Ekim tarihleri arasında Zafer Çarşısı Sanat Galerisi’nde ziyarete açık olacak.

Yenimahalle çocuk sesleriyle yankılandı Yenimahalle çocuk sesleriyle yankılandı

100 FOTOĞRAF İLE ATATÜRK VE ANKARA SERGİSİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sanatseverleri, tarih ve kültürle buluşturacak Dericizade Faruk Küçük’ün koleksiyonundan önemli eserleri de Başkentlilerle buluşturuyor. Metro Sanat Galerisi’nde 25-30 Ekim tarihleri arasında “100 Fotoğraf ile Atatürk ve Ankara Sergisi ”ne ev sahipliği yaparak, başkentlilere tarihi bir sanat yolculuğu sunacak.

Haber Merkezi