Yenimahalle Belediyespor lige fırtına gibi başladı. Kadroda yenileyen Yenimahalle Belediyespor ilk maçında Beytepe Metespor karşısında 1-0 lık galibiyete ulaştı.

Yenimahalle,BeytepeMetespor engelini 1 golle aştı

Kadroda yeniliğe giderek Sezai Yıldırım Süper Amatör Ligi’ne yoğun bir tempoda hazırlanan Yenimahalle Belediyespor, Ligin ilk maçında Beytepe Metespor’u 1-0 yenerek sezona galibiyetle başladı.

yenimahalle spor (1)

Yenimahalle’den kritik galibiyet Yenimahalle’den kritik galibiyet

Kıran kırana geçen maçın ilk yarısında soyunma odasına 0-0 beraberlikle giren Yenimahalle, ikinci yarıya fırtına gibi başladı. Hızlı ve organize ataklarla rakip takıma zor anlar yaşatan Yenimahalle’de galibiyeti getiren gol64’üncü dakikada Berkant ile geldi. Mücadelenin son bölümlerinde de rakip takımın ataklarını etkili defans oyunu ile geri püskürtmeyi başaran mavi beyazlılar, üstünlüğü koruyarak 3 puanı kazanmasını bildi.yenimahalle spor (2)

Yenimahalle ikinci hafta Çubukspor ile karşılacak

Yenimahalle Hasan Doğan Stadı’nda oynanan maçta,sergilediği başarılı performans ile BAL ligine göz kırpan Yenimahalle Belediyespor, Lig’in ikinci haftasında Çubukspor Futbol A.Ş. ile karşılaşacak.yenimahalle spor (3)

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Kerem Güney, “Bu sezon lige daha kuvvetli girebilmek için kadromuzu yeniledik. Alt yapıya büyük önem veriyoruz. Amacımız BAL Ligine çıkmak. Lig’in ilk maçında bu anlamlı galibiyeti kazanarak sezona moralle başlamamıza vesile olan sporcularımızı yürekten kutluyorum. Yenimahalle’yi bir üst lige taşımak için yorulmak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

yenimahalle spor (4)

Haber - Eren GÜVENDİK

Editör: Eren Güvendik