Asayiş

Narkokapan-Antalya Operasyonu: 107 Gözaltı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Antalya’da düzenlenen Narkokapan operasyonunda 107 sokak satıcısının yakalandığını açıkladı.

Abone Ol

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya'da 4 ay süren hazırlıkların ardından gerçekleştirilen NARKOKAPAN operasyonu kapsamında 107 uyuşturucu satıcısının yakalandığını, bunlardan 104’ünün tutuklandığını açıkladı.

Antalya’da zehir tacirlerine ağır darbe

Operasyon; Antalya'nın Manavgat, Alanya, Kaş, Finike, Elmalı, Korkuteli ve Serik ilçelerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. 645 jandarma personeli ve 5 özel eğitimli narkotik köpeği görev aldı. Operasyonun hedefi; özellikle mahalle aralarında gençlere uyuşturucu satan “torbacı” tabir edilen sokak satıcılarıydı.

Yerlikaya: Bu sokak çıkmaz sokak!

Bakan Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Antalya'nın röntgenini çektik, teknik ve fiziki takiple tüm delilleri topladık ve düğmeye bastık" dedi. Yerlikaya, gençlerin zehirlenmesine göz yummayacaklarını belirterek şunları söyledi: “Gençlerimizin hayatını çalmaya cüret eden zehir tacirlerine bir kez daha net bir şekilde gösterdik: Girdiğiniz sokak, çıkmaz sokaktır!”

Yargı ve güvenlik güçlerine teşekkür

Bakan Yerlikaya; Antalya Valiliği, Cumhuriyet Başsavcılıkları, kaymakamlıklar, Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve operasyonlarda görev yapan jandarma personeline teşekkür etti. Operasyonun adalet ve kamu düzeni adına önemli bir adım olduğu vurgulandı.xxxxxxxxx