Yenimahalle’de Muaythai heyecanı yaşandı. Cumhuriyet Festivali kapsamında Atatürk Spor Kompleksi’nde 100.Yıl Kupası Muaythai Turnuvası düzenlendi. Turnuvada sporcuları Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve CHP İlçe Başkanı Gökay Yıldırım da yalnız bırakmadı.yenimahale Muaythai (4)

Yenimahalle’de sporun her dalına önem veriyoruz

Ringde kıyasıya rekabet eden sporcular, hamleleriyle izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı.

yenimahale Muaythai (3)

Ankara Kulübü'nde "Madde Bağımlılığı Semineri" Ankara Kulübü'nde "Madde Bağımlılığı Semineri"

Turnuva sonunda sporcuları tebrik eden Yaşar, dereceye giren sporculara kupa ile boks eldiveni, turnuvaya katılan tüm sporculara ise madalya ve teşekkür plaketi takdim etti.yenimahale Muaythai (5)

Yaptığı konuşmada sporun her dalına çok önem verdiğini dile getiren Yaşar, “Bugün sizler özgürce spor yapabiliyorsanız. Özgürce düşüncenizi fikrinizi söyleyebiliyorsanız bunu Cumhuriyeti kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçlusunuz. Göreve geldiğim günden bu yana Yenimahalle’de sporun her dalına önem veriyoruz. Sizler için spor kompleksleri, yüzme havuzları yapıyoruz. Kendinizi ilginiz olan spor dallarında geliştirebilin diye kurslar açıyoruz. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Atatürk bu ülkeyi siz gençlere emanet etti. Emanetine sahip çıkınız. Başarılarınız devamını diliyorum. Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlu olsun” dedi.yenimahale Muaythai (1)

Haber Merkezi

Editör: İrem Akbaş