Sezai Yıldırım Süper Amatör Ligi’ne fırtına gibi başlayarak ligin ilk devresini 17 puanla ikinci sırada kapatan Yenimahalle Belediyespor, ikinci devreye BeytepeMetespor galibiyeti ile başladı. İki takımın kıran kırana mücadelesine sahne olan maçı Yenimahalle Belediyespor 1-0 galibiyetle tamamlayarak Lig’in ikinci yarısına lider başladı.

Yenimahallesk (3) (1)

Karşılıklı ataklarla geçen maçın ilk yarısında soyunma odasına 0-0 beraberlikle giren Yenimahalle, ikinci yarıya hızlı başladı. Maçın 70’inci dakikasında Yücel’in gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kalan Yenimahalle’de galibiyeti getiren gol 78’inci dakikada Sefa Can ile geldi. Mücadelenin son bölümlerinde üstünlüğü korumak adına etkili defans taktiği uygulayan mavi beyazlılar, maçı 3 puanla tamamlayarak 20 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Sincan Park'a ziyaretçi akını Sincan Park'a ziyaretçi akını

Yenimahallesk (1) (1)

Yenimahalle Çubuk deplasmanına 3 puan için çıkacak

Yenimahalle Hasan Doğan Stadı’nda oynanan maçta,sergilediği başarılı performans ile BAL ligine göz kırpan Yenimahalle Belediyespor, Lig’in 11’inci haftasında 21 Ocak Pazar günü Çubukspor Futbol A.Ş. ile deplasmandakarşılaşacak.

Yenimahallesk (2)

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Kerem Güney, “Yenilenen kadromuzla BAL Ligine çıkmak için büyük mücadele sergiliyoruz. Kazandığımız galibiyet ligin ikinci devresine moralli ve motive olmuş bir şekilde başlamak adına büyük önem taşıyor. Yenimahalle’nin başarısı için ter döken ve sahada uyum içerisinde mücadele örneği sergileyen ekibimi yürekten kutluyorum. Yenimahalle’yi bir üst lige taşımak için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz” dedi.