Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Taş Kağıt Makas dizisi 6. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. MF Yapım Taş Kağıt Makas dizisini oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Serra Arıtürk, Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip ve Anıl Taşezen bulunuyor. Taş Kağıt Makas dizisinin yayınlanan bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu.

Peki, Taş Kağıt Makas 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı?, Taş Kağıt Makas fragman izle!,  Taş Kağıt Makas 7. bölüm 2. fragmanı izle!

Taş Kağıt Makas Dizi Ne Zaman Başlıyor

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ KONUSU

Umut ve Rıza, kendi küçük dünyalarında yaşayıp giden baba oğuldur. Bir plazada temizlik işçisi olarak çalışan Rıza, kendini oğlu Umut'a adar. Sıradan bir hayatı olan Umut'un, sıradan olmayan bir hastalığı vardır: Hipertimezi Çocukluğundan beri Hipertimezi'yle yaşamayı öğrenen Umut, hayatı boyunca gördüğü, duyduğu hiçbir şeyi unutmaz. Bu özelliği bazen mucizeye, bazen felakete dönüşebilir. Umut, bir sabah hayatını alt üst eden güne uyanır. Babası Rıza bir cinayetin faili olarak gözaltına alınır. Üstelik Rıza, o geceye dair hiçbir şey hatırlayamaz. Umut ve Rıza, bir anda kendilerini bir cehennemin içinde bulurlar.

Kanal D'nin yeni dizisi Yalan ne zaman yayınlanacak? Kanal D'nin yeni dizisi Yalan ne zaman yayınlanacak?

Taş Kağıt Makas Dizi Bölüm

TAŞ KAĞIT MAKAS 7. BÖLÜM 2.FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Taş Kağıt Makas Görsel 4

TAŞ KAĞIT MAKAS 7. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE!

Kaynak: Haber Merkezi