Kaan Çam'ın ailesi, Farah Zeynep Abdullah'ı bulmak için evden kaçan oğulları için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Kaan'ın ailesi, genç yaşta kaçan oğullarının arabesk müzik tutkunu olduğunu ve saçlarını keserek kendisine Müslüm Gürses bıyığı yaptığını da belirtti. Müge Anlı Kaan Çam bulundu mu? Farah Zeynep Abdullah'ı bulmaya çıkan Kaan Çam nerede, olay ne? İşte ayrıntılar...

Kaan Çam

MÜGE ANLI, KAAN ÇAM OLAYI NEDİR?

Kaan Çam'ı bulmak için Müge Anlı'ya başvuran ailenin çabaları devam ediyor. 15 yaşındaki genç, Müslüm Gürses hayranı olarak biliniyor ve İstanbul'a ünlü olma hayaliyle geldiği belirtiliyor.

15 yaşındaki Kaan'ın Müslüm Gürses'e hayran olduğu ve arabesk müziğe olan tutkusunu yansıtmak için saçlarının önünden kestiği ve takma bıyık taktığı belirtildi.

Kirli Sepeti 31. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? Kirli Sepeti 31. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı?

Görgü tanıkları, Kaan'ın sevgilisini bulmaya çalıştığını ve nerede oturduğunu sorduğunu ifade etti. Kaan, sevgilisinin kim olduğunu merak edenlere elinde resminin olmadığını belirtti ve Farah Zeynep Abdullah'ın resmini internetten göstererek onun sevgilisi olduğunu söyledi.

farah-zeynep-abdullah-venedik-film-festivali-nde-16279116_1265_amp

Kaynak: Haber Merkezi