Ziyaretçisi sayısı 1 milyonu aşan Sincan Millet Kıraathaneleri öğrencilerin gözde mekânı olmaya devam ediyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın da sık sık ziyaret ederek gençlerle bir araya geldiği Millet Kıraathaneleri modern yapısı ve sıcak ortamıyla ev rahatlığında bir çalışma imkânı sunuyor.

Özellikle üniversite sınavına hazırlanan gençlerin müdavimi olduğu Sincan Millet Kıraathanelerine gelen yoğun talep doğrultusunda yenileri ekleniyor. Sayısı 9’u bulan Millet Kıraathanelerinin sayısı, Başkan Ercan’ın talimatıyla 3 tane daha eklenerek 12’ye çıkartılıyor.

Yenimahalle’den kritik galibiyet Yenimahalle’den kritik galibiyet

Gençlerin büyük ilgi gösterdiği Millet Kıraathaneleri, Başkan Ercan’ın da gençlerle buluşma noktalarından birisi oldu. Sık sık Sincan’daki kıraathaneleri ziyaret eden Başkan Ercan, son olarak Evliya Çelebi Millet Kıraathanesine uğradı. Burada ders çalışan gençlere hal hatır sorarak onlarla sohbet eden Başkan Ercan, bazı derslerde zorlanan öğrencilere de yardımcı oldu.

“Vaktini kütüphanede verimli geçiren öğrencilerimizle bir araya geldik. Her gencimize başarılar diliyorum, yolunuz hep açık olsun” diyen Başkan Ercan’a gençler de bu imkân için teşekkür ettiler.

Haber Merkezi

Editör: İrem Akbaş