Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel'in eşi Elif Duygu Adıgüzel sosyal medyada gündem oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında? Elif Duygu Adıgüzel nereli? Elif Duygu Adıgüzel ne mezunu? Elif Duygu Adıgüzel'in babası kimdir? Elif Duygu Adıgüzel neden gündem oldu'' soruları aratılıyor. Peki, Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında? Elif Duygu Adıgüzel nereli? Elif Duygu Adıgüzel ne mezunu? Elif Duygu Adıgüzel'in babası kimdir? Elif Duygu Adıgüzel neden gündem oldu? İşte tüm merak edilenler...

Onursal Adıgüzel Eşi

Max Kruse kimdir? Max Kruse kimdir?

Elif Duygu Adıgüzel kimdir?

Elif Duygu Adıgüzel, 6 Temmuz 1983 tarihinde Üsküdar'da doğmuştur. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Kadıköy’de tamamlamıştır. 2006 yılında Dumlupınar Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun olmuştur. Yüksek Lisansını Marmara Üniversitesi Halk Eğitimi Bölümünde tamamlamıştır. 2012-2013 yıllarında (390 Saat Teorik-60 Saat Süpervizör) Aile Danışmanlığı programını tamamlayarak Aile Danışmanı unvanı almıştır. Çalışma hayatına 2007 yılında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Yeldeğirmeni Çocuk ve Gençlik Merkezinde Sosyolog olarak başlamıştır. 2009 yılında Ataşehir Belediyesinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde Sosyolog olarak çalışmış, 2011-2015 yılları arasında Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü olarak görev yapmıştır.

Eş zamanlı olarak 2011-2014 yıllarında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini vekaleten yürütmüştür.12 Ekim 2015 tarihinden itibaren Kadıköy Belediyesinde Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü olarak görev yapmaktadır. Sosyoloji Derneği üyesidir. Birçok Sivil Toplum kuruluşunda gönüllü olarak çalışmaktadır. Ulusal kongrelerde 2 bildirisi yayınlanmıştır. Endüstri Mühendisi Onursal Adıgüzel ile evli olup Algı isminde bir kız çocuğu annesidir.

Onursal Adıgüzel Eşi Kimdir

Elif Duygu Adıgüzel Çekmeköy

Ataşehir’de CHP’den belediye başkanı seçilen Onursal Adıgüzel’in eşi Elif Duygu Adıgüzel'in Çekmeköy Belediyesi’ne başkan yardımcısı olarak atandığı iddiası iddia edilmişti. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, X hesabından yaptığı paylaşımda "Bahse konu atama iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır" ifadelerini kullandı.

Onursal Adıgüzel Kimdir

Onursal Adıgüzel kimdir?

Onursal Adıgüzel 1985 yılında Malatya'da doğmuştur. Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamlamış, Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. Adıgüzel, çeşitli özel sektör firmalarında endüstri mühendisi ve yönetici olarak görev yapmıştır.

Eylül 2010 ile Ocak 2011 tarihleri arasında Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları MYK üyesi olarak görev yapmış, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştur. 34. Olağan Kurultay'da, 18. Olağanüstü Kurultay'da ve 36. Olağan Kurultay'da Parti Meclisi üyeliğine seçilmiştir. 25., 26. ve 27. dönem İstanbul milletvekilidir. Şubat 2018'den 2023'e kadar Cumhuriyet Halk Partisi Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekteydi. 26. yasama döneminde TBMM AB Uyum Komisyonu, Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu, Çevre Komisyonu ve CHP Kadın Çocuk Hak ve İhlalleri İnceleme ve İzleme Komisyonu üyeliği yapmıştır. 

Kaynak: Haber Merkezi